{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verliefd op aapje Chris Martin

Kinderen houden van muziek dat is een feit. Van nature bewegen ze op het ritme. Maar welke muziek de voorkeur heeft is bij elk kind anders.

Afbeelding blog 'Verliefd op aapje Chris Martin'

Elfa heeft al vanaf dat ze een paar maanden oud is al een voorkeur. Mijn man speelde een aantal liedjes om te kijken waar ze op reageerde en vooral hoe ze reageerde. Toen hij Coldplay opzette kwam er een gelukzalige glimlach op haar gezicht. En toen ze eenmaal kon zien wie het liedje zong keek ze verliefd naar het beeldscherm. Helemaal gebiologeerd door Chris Martin. 

Het lied "sky full of stars" hebben we dan ook al wel 100 keer gehoord. Chris Martin en consorten moeten op de hoogte geweest zijn van de fascinatie voor Coldplay en haar voorliefde voor apen want hun nieuwe clip adventures of a lifetime is helemaal in de roos. Een clip met "aapies" zoals Elfa ze noemt.

Als de clip begint kijkt ze hoopvol naar het scherm, langzaam begint ze met haar armpjes langs haar lichaam te zwaaien. Maar al snel gaan haar handen in de lucht, wordt er geklapt, gedraaid en gestampt en heeft ze zelfs voor het eerst in haar leven een klein sprongetje gemaakt! 

Na tientallen keren de clip te hebben bekeken weet ze nu wanneer het einde nadert, dan wordt er heel wild en enthousiast gezwaaid en roept ze "doei aap!". Als de credits in beeld komen kijkt ze nog even beduusd naar het scherm om zich vervolgens op mij te richten: "aapie ziek nog keer?" 

Overweldigd door haar zin van vier woorden en smekende oogjes kan ik het niet weerstaan om hem nogmaals aan te zetten. Stiekem geniet ik ook keer op keer van de clip maar vooral van dat vrolijk hupsende meisje dat door de woonkamer dartelt. En daarna zet ik hem gewoon nog een keer aan en daarna nog eens en nog eens, tot we er over een paar weken helemaal ziek van zijn...

Hebben jullie ook een kleine fan in huis en wie is het idool? En ik ben ook zeer benieuwd of er meer kinderen enthousiast worden van de nieuwe clip van Coldplay.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je