{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verliefd

Mijn dochter en één van haar vriendinnetjes bleken verliefd op hetzelfde jongetje te zijn en volgens het andere vriendinnetje kon dat NIET..

Afbeelding blog 'Verliefd' Achtergrond blur afbeelding
Ik kan me nog herinneren dat verliefdheid ook bij mij op de kleuterschool een hot item was, want wie was er 'op' wie? Heel spannend allemaal.Behalve dat de kleuterschool inmiddels is omgedoopt tot groep 1 en 2 is er op dat gebied weinig veranderd. Inmiddels zit ik weer volop in de kleuterverliefdheden, want bij mijn oudste en haar vriendinnetjes is verliefdheid opeens wel bijzonder interessant. Het is grappig om te zien hoe die 5 a 6 -jarigen hiermee omgaan. Laatst waren er twee vriendinnetjes van de oudste bij ons aan het eten en hadden ze het over 'verliefd-zijn'. Mijn dochter en één van haar vriendinnetjes bleken verliefd op hetzelfde jongetje te zijn en volgens het andere vriendinnetje kon dat toch ECHT niet, waarop het eerste vriendinnetje heel serieus zei:''Jawel, hoor, dat kan best, want mijn mama is ook met twee mannen getrouwd!'' Gelukkig ken ik haar mama aardig goed en weet ik dat ze niet samen is met twee mannen, maar gescheiden is van haar eerste man en opnieuw getrouwd is met de papa van het meisje. Zo ging het gesprek nog een hele tijd door. De meiden erg serieus en mama zat stiekem te lachen in haar vuistje. Op dit moment zijn de twee meiden nog steeds verliefd op hetzelfde jongetje, maar nu op een andere. ( snappen jullie het nog?)Ze hebben allebei een hart gemaakt en aan de ene kant de eigen naam en aan de andere kant de naam van het jongetje geschreven. Gelukkig is de naam makkelijk: Toon, dus dat scheelt. Mijn dochter zei dat Toon heel lief keek toen zij de tekening gaf en eigenlijk een kusje wilde geven... Wie zal volgende week de uitverkorene zijn?  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je