Snap
  • Kind

Verliefd

Mijn dochter en één van haar vriendinnetjes bleken verliefd op hetzelfde jongetje te zijn en volgens het andere vriendinnetje kon dat NIET..

Ik kan me nog herinneren dat verliefdheid ook bij mij op de kleuterschool een hot item was, want wie was er 'op' wie? Heel spannend allemaal.Behalve dat de kleuterschool inmiddels is omgedoopt tot groep 1 en 2 is er op dat gebied weinig veranderd. Inmiddels zit ik weer volop in de kleuterverliefdheden, want bij mijn oudste en haar vriendinnetjes is verliefdheid opeens wel bijzonder interessant. Het is grappig om te zien hoe die 5 a 6 -jarigen hiermee omgaan.

Laatst waren er twee vriendinnetjes van de oudste bij ons aan het eten en hadden ze het over 'verliefd-zijn'. Mijn dochter en één van haar vriendinnetjes bleken verliefd op hetzelfde jongetje te zijn en volgens het andere vriendinnetje kon dat toch ECHT niet, waarop het eerste vriendinnetje heel serieus zei:''Jawel, hoor, dat kan best, want mijn mama is ook met twee mannen getrouwd!'' Gelukkig ken ik haar mama aardig goed en weet ik dat ze niet samen is met twee mannen, maar gescheiden is van haar eerste man en opnieuw getrouwd is met de papa van het meisje. Zo ging het gesprek nog een hele tijd door. De meiden erg serieus en mama zat stiekem te lachen in haar vuistje.

Op dit moment zijn de twee meiden nog steeds verliefd op hetzelfde jongetje, maar nu op een andere. ( snappen jullie het nog?)Ze hebben allebei een hart gemaakt en aan de ene kant de eigen naam en aan de andere kant de naam van het jongetje geschreven. Gelukkig is de naam makkelijk: Toon, dus dat scheelt. Mijn dochter zei dat Toon heel lief keek toen zij de tekening gaf en eigenlijk een kusje wilde geven...

Wie zal volgende week de uitverkorene zijn?

 

11 jaar geleden

Mijn nichtje is ook verliefd op 2 jongens en soms op 3 echt schattig. Ook grappig: de jongen op wie ik verliefd was op de basisschool in groep 3 (en hij op mij, we waren vriendje en vriendinnetje) ging verhuizen aan het einde van dat schooljaar en dus naar een andere school. Vele jaren later leerde ik mijn vriend kennen en tijdens een keer stappen kwam de halfbroer van zijn beste vriend langs, bleek dat die jongen te zijn en we herkende elkaar nog echt grappig. Nu zie ik hem dus weer best wel vaak hahah

11 jaar geleden

Ik ken dat echt bizar!

11 jaar geleden

nou ja moet je maar eens googlen, ik zou er niet vrolijk van worden hoor om mn man te delen hihi.

11 jaar geleden

Nee, ken ik niet. Klinkt wel grappig,hihi.