Snap
  • Kind
  • post_short

Verjaardagsuitnodigingen

Alweer bezig met de uitnodigingen voor de 3e verjaardag van mijn dochter. Wat doen jullie als uitnodiging?

Ik ben zelf best wel creatief al zeg ik het zelf. En ik vind het ook leuk om te doen. Ik ben inmiddels druk bezig met de uitnodigingen voor de 3e verjaardag van mijn dochter (in januari) maar wil ze op tijd af hebben voor onze kleine vent komt. En dan heb ik volgend jaar twee verschillende uitnodigingen te maken voor in januari... ach ja dan maar eerder beginnen.

Hoe doen jullie de uitnodigingen voor een verjaardag? Een foto, een knutsel of gewoon zeggen/bellen om uit te nodigen?

10 jaar geleden

Ik heb voor onze dochter via de computer, zelf een uitnodiging gemaakt. Moet zeggen dat het wel even zoeken was, want je hebt op veel site's al van die voorgedrukte kaarten waar je dan alleen de gegevens nog op hoeft te zetten. Ik heb nu een kaartje helemaal zelf gemaakt. Het was even zoeken en puzzelen op de computer, maar vind hem wel leuk geworden.

10 jaar geleden

Wat mooi! Toen de kinderen nog geen kinderfeestjes gaven, deden we niet aan uitnodigingen. Wij hebben maar een kleine familie en houden het altijd heel klein. Nu de oudste kinderfeestjes geeft ( en de jongste volgend jaar april voor het eerst ), mag ze zelf een kaartje uitzoeken. Haar kaarten ( met paardenstickers ) zijn net de deur uit. Ik ben niet zo creatief helaas…