Snap
  • Kind

Verjaardagsperikelen

Keuzes maken voor een 2e verjaardag! cadeau's, versieringen, de taart en natuurlijk de outfit!

Versieringen...check.

Recepten 'gezonde' sweet table...check.

Nu Lieve haar cadeau en natuurlijk haar outfit nog.

Een lijstje met 'gewenste' cadeautjes is een heel goed hulpmiddel om een huis vol met net niet speelgoed te voorkomen. Dat wil zeggen; als de lieve vrienden- en familiekring zich aan dit lijstje houden. Gelukkig is dit gelukt. Mijn vriendinnen kennen me goed :). Zelfs de opa's en oma's waren gehoorzaam door mee te betalen aan een prachtig speelkeukentje. Een kraan, oventje, kookplaatje...helemaal voor de bakker! 'Mij keuke' zegt ze met trotse oogjes. Er zijn inmiddels al heel wat koekjes gebakken.

Cadeau...check!

Oooh en een bonus: het speelkeukentje staat supermooi in de woonkamer. Ook belangrijk.

Kidkraft Prairie, www.kinderkeuken.nlDan haar outfit. Speciale dag, speciale outfit. Dus op zoek, op zoek naar iets stoers maar toch girly. En als het even kan van biologisch katoen natuurlijk. Ennnn hoppa, kijk eens wat ik vond?! Roze -altijd goed-, stoer, franjes (aaah) en een rekbaar stofje waar ze fijn in kan spelen. 'Oooh mama, prinsessenjurk!' riep Lieve enthousiast toen ze het jurkje zag. Roze is bedoeld voor prinsessen volgens Lieve.

Outfit...check!

All Stars, Petitbo, C&A

Het jurkje is van het merk Petitbo. Het is een Zweeds merk die stoere, beetje boho-achtige kleding maakt en tegelijkertijd ook denkt aan comfort. Haar legging is van de C&A (collectie 2013) en natuurlijk een paar All Stars eronder. Altijd goed!

Volgende post: een heerlijke gezonde brownie recept

8 jaar geleden

Misschien een gekke vraag. Is dat een poppenhuisje aan de linkerzijde van het keukentje. Zo ja, mag ik vragen waar je deze hebt gekocht. En zou je misschien een foto ervan willen plaatsen.

9 jaar geleden

bedankt! het is zeker gelukt

9 jaar geleden

Alvast een hele fijne verjaardag! ( maar dat komt zeker goed zo te lezen...)