{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verjaardagsfeestje

Alles moet maar groter, uitgebreider en duurder. Misschien een gat in de markt om goedkope verjaardagsfeestjes te organiseren? Lees meer!

Afbeelding blog 'Verjaardagsfeestje'
Mijn oudste viert zijn verjaardagsfeestje. Dat heeft nog wel wat voeten in de aarde... Hij wil graag 8 vriendjes meenemen, maar eigenlijk vind ik dat onzin. Hij heeft 2 échte vrienden en verder een stuk of 4 vriendjes waarmee hij soms speelt (en dan vooral op school). Hoe graag hij ook 8 kindjes mee wil nemen, het gaat niet gebeuren! Ik ga niet met kindjes op stap waar hij normaal niet mee speelt. Hij dacht er even over na en (gelukkig) was hij het uiteindelijk wel met me eens. Dat was stap 1. Op naar het volgende punt: Wat gaan we doen? Thuis met een stelletje stuiterballen zie ik niet zitten, maar ik wil ook geen honderd(en) euro(’s) kwijt zijn. Vorig jaar had hij mazzel! Bij een supermarkt-keten werden kortingskaarten bij de boodschappen gegeven waarmee we voor 4 euro per persoon naar Drievliet konden. Lekker in de buurt voor ons en de kids vinden het er altijd leuk. Dit jaar had ik weer kortingskaarten, maar de korting was aanzienlijk lager dan vorig jaar waardoor ik nog 90 euro kwijt zou zijn. Uiteindelijk hebben we besloten naar Avifauna te gaan (ook met kortingskaarten) waar we uiteindelijk 2 euro per kind en 3 euro per volwassene kwijt zijn. Op deze manier houden we ook budget over om een ijsje o.i.d. te kopen.

Te overdreven verjaardagsfeestjes?

Als ik dan een moeder van school hoor die over de kinderfeestjes van haar 3 kinderen praat, sla ik steil achterover! De jongste van 5 is met 5 vriendjes (en zus, broer, pappa en mamma) naar Hits for Kids geweest à 15 euro per persoon. De middelste van 8 is naar Nederland – Andorra geweest met 8 vriendjes (en ook weer de rest van het gezin) à 27,50 euro per persoon. Met de oudste van 11 heeft met 11 vriendinnetjes een fotoshoot gehad inclusief make-up en haar. Kosten hiervoor weet ik niet, maar ik kan me er wel een voorstelling van maken. Het is niet zo dat ik het geld niet heb, maar ik heb het er niet voor over! Het einde is zoek als alles steeds maar groter, uitgebreider en duurder moet. Misschien een gat in de markt om goedkope kinderfeestjes op locatie te gaan organiseren?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je