{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verjaardagsfeest voor schoolkids

Op het schoolplein is het, het gesprek van de dag.. verjaardagspartijtjes. Een aantal kinderen zijn bijna jarig en wat gaan ze doen?!

Afbeelding blog 'Verjaardagsfeest voor schoolkids' Achtergrond blur afbeelding

Altijd lastig om een leuk verjaardagspartijtje te verzinnen/organiseren. Gelukkig hebben we voor ons dametje nog even, maar ideeën zijn er al wel. Alleen wordt het nog kiezen, tijd genoeg om iets leuks in elkaar te zetten en geen last-minute geregel (zoals sommige ouders haha)

Keuze 1:

De binnenspeeltuin. Altijd een leuke locatie om de kids te vermaken. Te boeken compleet met eten en drinken en zelfs nog een cadeautje voor de jarige en een presentje voor de genodigden. Wel prijzig.

Keuze 2: 

Zwemmen. Lastig, niet iedereen heeft zijn zwemdiploma en dus mag iedereen wel mee? Deze schuiven we door naar over een paar jaar.

Keuze 3: 

Bowlen. Leuke activiteit, maar wel kort en prijzig. Echter wel weer te boeken als compleet pakket met eten erbij.

Keuze 4:

Buiten feest. Kan in alle maanden. Zomer/warm met een water pret feest. In de herfst lekker het bos in om van alles te zoeken met een speurtocht/speurkaart. In de winter een sneeuwballen gevecht en sneeuwpoppen competitie. Voordelen: goedkoop! Maar wel alles zelf moeten organiseren.

Keuze 5:

Thema feestje thuis. Dit is wel een hoop geregel, maar daardoor kan het wel een uniek feest worden. Maar deze Mama is niet vies van wat voorbereidend creatief werk. Dit zal dan ook waarschijnlijk onze keuze zijn voor dit jaar. Heb al een super leuk thema waarbij we alle kanten op kunnen, waarbij een leuke uitnodiging gemaakt kan worden. Kortom iets waarbij ook ik in de voorbereidingen als CreaBea Mama helemaal los kan gaan..

Ben benieuwd of jullie raden welk thema het dan zal gaan worden. De foto is in ieder geval een hint :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je