Snap
  • Kind

Verjaardagsfeest voor schoolkids

Op het schoolplein is het, het gesprek van de dag.. verjaardagspartijtjes. Een aantal kinderen zijn bijna jarig en wat gaan ze doen?!

Altijd lastig om een leuk verjaardagspartijtje te verzinnen/organiseren. Gelukkig hebben we voor ons dametje nog even, maar ideeën zijn er al wel. Alleen wordt het nog kiezen, tijd genoeg om iets leuks in elkaar te zetten en geen last-minute geregel (zoals sommige ouders haha)

Keuze 1:

De binnenspeeltuin. Altijd een leuke locatie om de kids te vermaken. Te boeken compleet met eten en drinken en zelfs nog een cadeautje voor de jarige en een presentje voor de genodigden. Wel prijzig.

Keuze 2: 

Zwemmen. Lastig, niet iedereen heeft zijn zwemdiploma en dus mag iedereen wel mee? Deze schuiven we door naar over een paar jaar.

Keuze 3: 

Bowlen. Leuke activiteit, maar wel kort en prijzig. Echter wel weer te boeken als compleet pakket met eten erbij.

Keuze 4:

Buiten feest. Kan in alle maanden. Zomer/warm met een water pret feest. In de herfst lekker het bos in om van alles te zoeken met een speurtocht/speurkaart. In de winter een sneeuwballen gevecht en sneeuwpoppen competitie. Voordelen: goedkoop! Maar wel alles zelf moeten organiseren.

Keuze 5:

Thema feestje thuis. Dit is wel een hoop geregel, maar daardoor kan het wel een uniek feest worden. Maar deze Mama is niet vies van wat voorbereidend creatief werk. Dit zal dan ook waarschijnlijk onze keuze zijn voor dit jaar. Heb al een super leuk thema waarbij we alle kanten op kunnen, waarbij een leuke uitnodiging gemaakt kan worden. Kortom iets waarbij ook ik in de voorbereidingen als CreaBea Mama helemaal los kan gaan..

Ben benieuwd of jullie raden welk thema het dan zal gaan worden. De foto is in ieder geval een hint :-)

8 jaar geleden

Nee, helaas. Geen tijdreizen ;-)

8 jaar geleden

Dat gaat het waarschijnlijk ook worden een thuis-feest

8 jaar geleden

Ik vond vroeger de thuisfeestjes altijd leuker dan ergens heen gaan, maar dat is mijn mening ;) Ik gok dat het thema van jullie feestje tijdreizen zal zijn. Of denk nu weer te moeilijk?

8 jaar geleden

Mijn voorkeur is een buitenfeestje :) En deze hoef je niet altijd zelf te organiseren! Zo kun je bij Natuurmonumenten of Staatsbosbeheer vaak tasjes huren waar je ontdekkingstochten mee kan doen en als je even googled zijn er genoeg mensen die ook buitenfeestjes begeleiden door heel Nederland. Maar ik gok dat dit feestje een thema feestje thuis gaat worden ;)