{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verdrietig Om Papa

Dan is ze zo verdrietig dat alles niet zo gaat als ze wilt en dan huilt ze het meeste dat ze haar vader mist en dan wilt dat ze dat papa ..

Afbeelding blog 'Verdrietig Om Papa' Achtergrond blur afbeelding
Ik ben een alleenstaande mama met een dochtertje van 3 jaar. Sinds ze naar de peuterschool gaat ziet ze veel papa's die ook hun kinderen op komen halen. Nu krijg ik dus ook van die vragen  "waarom komt papa mijn nooit ophalen"? Even in het kort de vader komt wel vanaf de geboorte langs maar komt alleen wanneer het hem uitkomt. En beloofd altijd van alles maar komt dit dus niet na geen verantwoordelijkheid! Omdat we alleen nog maar ruzie hadden zijn we als vrienden uit elkaar gegaan toen mijn dochtertje geboren is. Erg vervelend voor mijn want 'wat moet ik nu weer verzinnen'. Ik probeer zoveel mogelijk de waarheid te vertellen maar soms wordt het me wel heel moeilijk gemaakt. Als die dan weer niet komt opdagen. Ze komt dus ook wel van de peuterschool thuis en dan heeft ze haar dag al niet. Dan is ze zo verdrietig dat alles niet zo gaat als ze wilt en dan huilt ze het meeste dat ze haar vader mist en dan wilt dat ze dat papa bij ons moet wonen want volgens haar hoort dat ook. Vaak denk ik dan ook 'waarom laat ik hem nog binnen'! En voel ik me schuldig om allerlei dingen omdat zij dan zo verdrietig is! Ik was altijd zo zeker van mezelf maar toen ik mama ben geworden en de gezondheid van mijn dochtertje niet mee zat. Ben ik erg aan mezelf gaan twijfelen en ook de dingen die dan om je heen gebeuren weet je dan soms ook geen raad meer mee. Ik ben sinds oktober vorig jaar mijn baan kwijt en zit nu thuis en ben hard op zoek naar een nieuwe baan maar dat lukt dus in deze tijd echt niet zo makkelijk! Dus ook wij hebben te maken met crisis tijden omdat ik gedeeltelijk afgekeurd ben na de bevalling en nu van het UWV  alleen nog maar het sociaal minimum krijg. Dat is niet genoeg om rond te kunnen komen omdat die kleine ook een voedselallergie heeft. Een wwb aanvraag loopt al sinds oktober. Maar dat schiet helemaal niet op via de gemeente!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je