{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verantwoord gamen? Dat kan met jullie favoriete Disneyfiguren!

Afbeelding blog 'Verantwoord gamen? Dat kan met jullie favoriete Disneyfiguren!'

Waar denk jij als eerst aan bij gamen? Het blijkt dat de eerste associatie vaak geweld of schieten is. Niet iets waar je jouw kindje graag mee wil laten spelen... Op zoek naar een ‘softe game’?

Verantwoord gamen

De Mamaplaats redactie deelt graag een fijn spel met je die wij ook zelf hebben getest: 'Disney Infinity 2.0'. Er kan gespeeld worden met Disney figuren zoals Aladdin, TinkerBell, Stitch, Donald Duck, Maleficent en Merida. En dit is niet alleen een leuk, maar ook nog een leerzaam spel. Tijdens het gamen kun je namelijk je eigen werelden bouwen. In deze werelden kunnen kinderen al hun fantasie en creativiteit kwijt.

Creator tool

Met behulp van deze nieuwe creator tool kun je de werelden bouwen. Daarnaast maak je ook gemakkelijk je eigen spellen en parcours welke je weer kunt personaliseren in de ‘Toy Box modus’. Deel je werelden met vrienden en speel gezellig samen (internet toegang is hiervoor wel noodzakelijk).

disneyinfiguren

 
 

Multiplayer: speel samen met je kindje

Je kunt op een gedeeld scherm met 2 spelers spelen. Je hoeft daarvoor alleen een figurine (zie de afbeelding hierboven) naar keuze op de basis te plaatsen om de Toy Box modus te activeren. Alles wijst voor zich. Er zijn verschillende ‘Toy Box’en’: Disney Infinity: Marvel Super Heroes (sinds 18 september verkrijgbaar) en Avengers Play Set. Wie wil kan vanaf nu ook de 'Disney Infinity: Disney Originals Toy Box Combo Pack' kopen, waarbij de Toy Box modus ook inbegrepen is samen met Merida, Stitch en twee Toy Box Game Discs die geheel in het thema staan van deze twee figurines.

Oh en by the way... Mamaplaats heeft het spel zelf ook getest en gespeeld. Het is ook perfect voor mama’s (en een klein beetje verslavend!).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je