{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vanaf welke leeftijd geef je jouw kind(eren) snoep?

Eet jouw kind soms snoep of probeer je juist zo veel mogelijk suikervrij te eten? Vanaf welke leeftijd begon je met het geven van snoepjes?

Afbeelding blog 'Vanaf welke leeftijd geef je jouw kind(eren) snoep?' Achtergrond blur afbeelding

Dochterlief is inmiddels alweer 19,5 maanden oud. Echt snoepen doet ze nog niet. Wanneer ze een spekje krijgt aangeboden in een winkel weet ze niet zo goed of ze het wel wil aannemen en zelfs de pepernoten van zwarte piet hoeft ze niet. Simpelweg omdat ze nooit eerder pepernoten gegeten heeft.

Met grote ogen 

Lola is dol op fruit, rozijntjes en Griekse yoghurt. Dat is echt snoep voor haar. Af en toe een lekkere baby koek gaat er trouwens ook makkelijk in. Ze is een goede eter en lust echt ontzettend veel. Echt snoep geven we haar nog niet. Natuurlijk krijgt ze soms een stukje taart tijdens een feestje en hoeft ze echt niet met grote ogen toe te kijken hoe mama iets lekkers eet en zij niets heeft. Ze reageert daar eigenlijk bijna nooit op.

Broertje of zusje

Soms vraag ik mij wel eens af of ik niet een uitzondering ben en hoe andere ouders hier mee om gaan. Het scheelt natuurlijk wel dat ze enigst kind is en geen ouder broertje of zusje heeft die wel snoepjes eet. Ze weet niet wat ze mist, dus heeft ze er ook geen behoefte naar.

Hoe zit dat bij jouw kindjes?

Geef jij jouw kindje(s) wel snoep? Vanaf welke leeftijd ongeveer? Wat voor soorten snoep geef je en hoeveel? Snackt jouw kind ook met je mee wanneer je zelf iets snackt? Waar is/zijn jouw kindje(s) dol op? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je