{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van vieze billen tot grijpgrage handjes naar zijn Willie

Afbeelding blog 'Van vieze billen tot grijpgrage handjes naar zijn Willie ' Achtergrond blur afbeelding

Geprobeerd met stickers, cadeaus en een degelijke uitleg. Maar mijn kind weigerde dat te snappen, hoewel hij slim is en het heus wel snapte, wilde hij het niet snappen. Dus een sticker plakken bij een plas op de wc? Eindigde in een discussie dat Senn niet na 1 sticker een cadeau verdiende. "Ja maar mama, we gaan een afspraak maken!" En daar was het end zoek, hij deed zijn plas alleen omdat ik dat wilde, niet omdat hij dat wilde. Dus ik gooide die luier weer aan. Tot 4 weken later en Senn weigerde een luier aan te doen: "die zijn voor baby's mama." En hoppa! Vanaf die dag elke plas en poep op de wc! Afgelopen nacht vergat ik een luier aan te doen bij hem en zelfs die zijn wij zonder waterballet doorgekomen. Hij kreeg een pop cadeau en wij? Vieze billen boven die pot en 1000x waarschuwen dat hij eens van zijn Willie af moet blijven. Het blijven jochies natuurlijk 😉 Dus lukt het nog niet, maak je niet te druk. Ik hoorde het wel vaker, maar het blijkt bij Senn ook zo te werken; het gebeurt wanneer zij er klaar voor zijn! Hier duurde het voor mijn gevoel erg lang. Maar hè! We zijn in ieder geval de komende 6 maanden zo goed als luierloos en dat deed Senn zelf. Tot baby 2 komt... Dan gaan we weer opnieuw beginnen haha.. 

Volg je mij al op Instagram? Zou ik leuk vinden! 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je