{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van prinses naar monster in 5 minuten

Doe mij maar zo’n BABY born Sister Stylinghoofd!

Afbeelding blog 'Van prinses naar monster in 5 minuten

'

Mijn vijfjarige is een wildebras maar houdt ook echt van spelen met poppen, freubelen met kleine speelgoed popjes, verkleden en make-uppen. Met dat laatste kan je jezelf wel voorstellen dat je eigen hoofd wel een keertje volstaat. Loa begint namelijk altijd heel erg netjes met wat oogschaduw op haar oogleden, een beetje blush op haar wangen en een beetje lipstick op haar lippen. Maarja, dan ben je al snel klaar. Make-uppen hoor je blijkbaar uren te doen, dus gaat ze gewoon vrolijk door. Nog een beetje oogschaduw, inmiddels richting wenkbrauwen. De lippenstift neemt formaat clownsmond aan en binnen no-time is mijn prinsesje veranderd in een eng monster. En dan… Ja dan ben ik dus aan de beurt. “Mam, mag ik jou opmaken?”, “please please please”. Die snoet kun je dus niet weigeren, vooruit dus. Monster nummer 2 is ook in no-time klaar! “Mag ik dan ook je haren doen?”. Nou nee, daar zit echt een grens. Lees: mijn haar zit altijd vol poedertjes en droogshampoo en is daardoor niet te kammen, vooral van afblijven dus 😉.

Nou precies dit dus, bovenstaande is precies de reden waarom Loa een ‘BABY Born Sister Stylinghoofd’ van Zapf Creation heeft. Eindeloos kan ze hiermee tutten. Opmaken, haren kammen, haren versieren, wassen en weer opnieuw.

Loa had al een dergelijke opmaakpop (geen merk) en het verschil is duidelijk te zien en te merken. De pop ziet er mooier uit, staat steviger en er zitten leuke accessoires bij. De bijgeleverde bloemetjes kun je namelijk op haar shirtje steken of in haar haarband. Daarnaast zit er een borstel, haarelastiekjes en klemmetjes bij en natuurlijk een make-up setje. Het make-upsetje is veilig voor het gebruik op de kinderhuid. Dus zolang je kind geen allergie heeft voor make-up, kan het zeker geen kwaad dat ze zichzelf lekker vol ‘kliederen’.

Afbeelding blog 'Van prinses naar monster in 5 minuten

'

Eindeloos kan ze hiermee tutten. Opmaken, haren kammen, haren versieren, wassen en weer opnieuw.

Afbeelding blog 'Van prinses naar monster in 5 minuten

'

Wat me ook direct opviel; de haren van het BABY born Sister Stylinghoofd zitten zoveel mooier, gladder en zijn langer dan die van de andere pop. Hierdoor zijn de haren dus ook daadwerkelijk te borstelen en te stylen (lees: die andere pop is 1 grote ragebol). Loa vind het al superleuk om de prachtige krullen van de pop te borstelen. Het stijlhoofd is ook goed schoon te maken, gewoon met een lauw-warm washandje en eventueel een beetje zeep. En zelfs de haren kun je wassen vanwege de goede kwaliteit (lees dan wel even goed de beschrijving), dat is ook wel ideaal tegen knopen en klitten!

Wat ik wel een nadeel vind aan de pop is dat de bloemetjes die je op de kleding en haarband kan klikken, best stug zijn. Het erop klikken krijgt Loa nog wel voor elkaar, hiervoor moet je wel hard duwen, maar het loshalen lukt haar echt niet. Zelfs ik heb er moeite mee ze los te halen. Toen we de pop uit de verpakking haalde en de haren los maakte kwamen er nog wel wat haren los, niet onoverkomelijk lijkt mij. Daarna heb ik nauwelijks nog haren terug gezien in de borstel.

In dat opzicht ben ik dus helemaal verkocht en zie ik vooral voordelen aan deze pop. Vorig jaar heb ik al naar deze pop staan kijken als Sinterklaas cadeau, echter vond ik hem te duur. Inmiddels weet ik dus dat hij zijn geld wel waard is, gezien de goedkopere merkloze pop na een paar keer mee spelen er niet meer uitziet en er niets meer te doen valt met de haren, kun je deze pop eindeloos kammen en borstelen. Wij raden hem dus zeker aan!!!

En neem ook zeker een kijkje op mijn instagrampost (@lieke__vm), want daar kun je deze week (vanaf donderdag 19/11) het BABY born Sister Stylinghoofd winnen!

Afbeelding blog 'Van prinses naar monster in 5 minuten

'
Afbeelding blog 'Van prinses naar monster in 5 minuten

'
Afbeelding blog 'Van prinses naar monster in 5 minuten

'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je