{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van oud naar jongedame

Kinderen nemen geen,blad voor de mond en zeggen wat ze ( maar soms ook wij) denken.

Afbeelding blog 'Van oud naar jongedame'

Een fashionita ben ik nooit geweest. De nieuwste trends volg ik dan ook niet en ik koop gewoon wat ik leuk vind. 

Als ik samen met mijn zoon een stukje aan het fietsen ben, zien we opeens voor ons een dame voor het stoplicht wachten. Ze heeft wel een erg kort een strak rokje aan voor haar leeftijd, gaat er nog door mijn gedachten als ik zo naar haar grijze haren kijk. Ze heeft er wel het figuur voor. Dat zou ik later ook wel willen hebben. 

Geïnteresseerd kijk ik naar haar verder en het valt me op dat een oudere dame zich niet snel zal verplaatsen op een roze met goud gespoten fiets. De dame die voor mij staat veranderd dus al snel in een jongedame als ze even omkijkt en ik moet inwendig grinniken om mijn gedachtes. Die trends ook van tegenwoordig.

“Kijk! Een oma!” Ik schrik op en zie mijn zoon wijzen naar de jongedame voor me. Ach, ik ben dus niet de enige die dat dacht. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je