{{ message.message }}
{{ button.text }}

van me af schrijven... vooroordeel

Afbeelding blog 'van me af schrijven... vooroordeel ' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag lekker met de kinderen wezen wandelen, Sanne natuurlijk gewoon nog in de wagen en Abby naast en voor me.  ze rende lekker om mama en sanne heen. ze genoot heerlijk ervan en sanne sliep er heerlijk van.

op een gegeven moment kwamen we langs de basisschool waar juist net alle kinderen met de mamas en papas weer naar huis gingen. abby vond het geweldig en machtig interessant.

een stukje verder staken we over en kwam die moeder achter me staan  met der 4 kinderen of in ieder geval 4 meiden en begon al te knotteren van waarom staat ze stil ik heb haast. vond het heel logisch dat ik abby eerst naar beide kante liet kijken en dan pas oversteken. kwam niks dus overgestoken een stukje later haalde ze ons 3tjes in terwijl ik abby zo goed mogelijk alles uitlegde zodat ze het misschien zou oppakken met praten. draait mevrouw zich om  met de tekst. ach this weer zon gothic en nog jong ook..zal ook wel dat dat kind niet fatsoenlijk praat en asociaal is.

ik wist niet wat ik hoorde. voordat ik nadacht flapte ik wat blieft uit! en ga nog uitleggen o0k waardoor abby die achterstand heeft met haar spraak en dat ik niet begreep waar dat asociaal vandaan kwam

sjta het was schijnbaar algemeen bekend dat ik van asociaal volk kwam met me kledij en dat abby dat ook gewoon was. Arme meid kon  niks goed doen ik haar ogen op dat kleine stukje wat ze ons zag en ons helemaal niet kent. denk gaan lekker weg hier zoek het je maar uit. voordat het helemaal de spuigaten uitloopt.

zeg tegen abby zeggen we nog doei tegen die mevrouw, want wij gaan weer lekker wandelen, arme abby stond met de tranen in haar ogen, het was gewoon schreeuwen wat ze deed tegen mij en abby. we zijn lekker verder aan wandelen en hebben lekker wat chocolade gesnoept, maakte het helemaal weer goed bij abby gelukkig. en hebben nog ruim een uur heerlijk gewandeld en boten, ganzen en eendjes bekeken bij de sluis

sorry dames! pff moest het even van me af schrijven. Ik snap het gewoon niet helemaal wat mijn kledij en make up wat geeneens extreem is of in die trant met opvoeding te maken heeft.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je