{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van baby naar peuter

Ik wil nog geen afscheid nemen van die bijzondere tijd, maar tegelijk ik verheug me ook op de nieuwe fase die komen gaat. Baby naar peuter

Afbeelding blog 'Van baby naar peuter' Achtergrond blur afbeelding
Nog zes weken en dan vieren wij feest. Dan vieren wij dat ons kleine meisje, met die mooie zachte zwarte haartjes is gegroeid tot een blond mini mensje, want dat is ze al. baby naar peuter Het kleine meisje, ik zie haar nog in mijn armen liggen. Zo geel als een citroentje, maatje 50 zelfs nog te groot. Nu wil ze niet meer bij mama liggen, de wereld ontdekken is veel leuker! Zo heerlijk tegen je aan, even de geur van je kindje opsnuiven. Nu restjes wortel in haar haren en smeerkaas in haar neus. Slapend in je armen, knorrend en zuchtend. Nu springend in haar bed, de wereld is te leuk om te slapen! Mijn kleine meisje, het aankleed kussen leek nog zo groot. Nu met twee man sterk een luier verschonen. Van een klein meisje naar een echte meid met pit. Omdraaien, zitten, vasthouden, gooien, kruipen, lachen, boos worden, zwaaien, dansen, staan, eten, lopen, zelf doen en kletsen. Ze heeft het allemaal geleerd in die 22 maanden tijd. Geen fase gaat zo snel als van pasgeboren baby naar peuter. Ik wil nog geen afscheid nemen van die bijzondere tijd, maar tegelijk ik verheug me ook op de nieuwe fase die komen gaat. Nog zes weken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je