{{ message.message }}
{{ button.text }}

Valentijnsdag word....

Dag van de liefde

Afbeelding blog 'Valentijnsdag word.... ' Achtergrond blur afbeelding

Trend vanuit Amerika. Over gevlogen. Super leuk. Als kind hoopte je op die ene kaartje van je grote liefde. Of stuurde je stiekem zelf één. En dan zenuwachtig volgende dag naar school om te zien wat zijn reactie zou zijn.

Maar voor mij had die dag ook een keerzijde. Mijn broer is op die dag dood geboren. Elk jaar lag mijn moeder met flessen alcohol huilend in haar bed. De verdriet bleef enorm. Als kind begrijp je veel dingen niet. Ik vroeg me af waarom ze nooit hulp ervoor had gezocht. Enigste wat je kon was troosten en er zijn voor haar.

Nu ikzelf moeder ben. Snap je dat het ergste is wat je als ouder mee kan maken. Je gunt het je ergste vijand niet toe. Ik heb daardoor besloten dat Valentijnsdag maar liefdesdag is. Dan vieren we de liefde van gezin zijn. Kleine verrassing voor de kinderen en maken we samen iets moois voor papa. Ik zie mijn kinderen genieten en wachten inspanning af totdat papa thuis komt. Die blije gezichten. Dag Valentijnsdag... Hallo liefdesdag 💖💖💖

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je