{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantie met zn 5en, nee we gaan met zn 7en, is relaxte

Op vakantie met 3 kleine kinderen is lastig, dus wij hebben hulp ingeroepen

Afbeelding blog 'Vakantie met zn 5en, nee we gaan met zn 7en, is relaxte'

een weekje weg. Mijn oudste 3 jaar en mijn tweeling net 1.  Aangezien ik ook een ontspannen vakantie wil heb ik eens rondgekeken. Mijn neef en zijn vriendin hebben geen kinderen. Hmm eens even vragen of ze meewillen. Na wat verzoeken bij de diverse werkgevers komt het verlossende antwoord. Ze gaan mee. En daar hebben we allemaal geen seconde spijt van gehad. Mijn neef en man hebben zichzelf suf gelopen in het zwembad met mijn oudste. Glijbanen zat, camera mee en wat een lol. Zijn vriendin en ik zaten in het pierebadje met de tweeling. Mijn dochter liep alle kanten op en mijn zoontje hing om mijn nek. Wat hebben wij t fijn gehad. En geen problemen met privacy, t was allemaal goed. Iedereen heeft zich ontspannen, plezier gehad en niks is er fout gegaan. Leuk extraatje, tijdens de vakantie kregen we het fijne nieuws dat ook zij een kindje verwachten. Inmiddels is mijn achternichtje Senna geboren. 

Mijn oudste heeft een geweldige vakantie gehad, zelfs zo leuk dat hij een jaar later tijdens een nieuwe vakantie, zodra de deur van t huisje openging, vroeg: mamma, wanneer komen Arjan en Kim? Hier hebben we dus ook hartelijk om gelachen en waren heel blij dat hij de vakantie als bijzonder positief heeft ervaren, want ik zeg t eerlijk, hij moet vaak wachten omdat im nog bezig ben met zijn broertje en zusje, waardoor ik vaak denk dat ik hem wel eens tekort doe. Gelukkig hoef ik me daar nu geen zorgen meer om te maken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je