{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantie met vier kids in eigen land

Wat maakte ik me vooraf aan deze vakantie druk... Hoe gaat het met vier kids in een vouwwagen? Wat doet het weer? Kunnen we wel een beetje genieten?

Afbeelding blog 'Vakantie met vier kids in eigen land' Achtergrond blur afbeelding

Dat al die gedachtes geen zin hebben weet ik maar al te goed. Maargoed zo zit ik nou eenmaal in elkaar. Overal apen en beren op de weg en dan zijn we er nog niet eens... herkenbaar? 

Maar wat was het heerlijk! Even geen prikkels voor Ties & Stef. Geen kastjes die open kunnen, geen laadjes waar eten in zit, geen plantjes waar ze niet aan mogen komen. Gewoon een vouwwagen en de natuur... iedere ochtend de kleren aan en direct in de buitenlucht rondwandelen. Ze waren dan ook binnen 5 minuten zwart maar dat ter zijde! Jesse en Noud gingen lekker op pad, spelen met vriendjes. Even geen tv, geen iPad HEERLIJK!!! 

De avonden waren net als thuis wel altijd even druk maar gelukkig hadden we mijn zusje en zwager mee en konden we daardoor de taken verdelen. En was het net allemaal wat relaxter! En dan als alle kids plat lagen konden wij genieten van heerlijke avonden. Wijntje, biertje, spelletje spelen, lekker burgerlijk maar wat hou ik ervan!! 

Ties & Stef hebben deze dagen een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Twee gebroeders samen op ontdekkingstocht! Ties voorop met zijn ondeugende blik die wanneer hij wegrent veranderd in een schaterlach... gevolgd door Stef de clown die alleen maar lacht en z’n tong uitsteekt! En daarachter aan kwam ik. Proberend twee van deze draken terug te krijgen naar onze plek. Nou ik kan je vertellen iedereen lach dubbel van het lachen inclusief ikzelf... Beeld je een moeder in met aan elke hand een kind. Iedere stap die ze probeert te zetten gaat er een kind zitten en begint te schaterlachen. Moeder trekt de kinderen omhoog en zei trekken de benen in... Tsja die moeder was ik dus.... alleen al om het idee hoe het eruit gezien moet hebben lach ikzelf al in een deuk. Geen goeie combi om je kids te corrigeren zal ik je vertellen. Maargoed we hadden wel lol. 

De nachten waren vrij onrustig wat resulteerde dat Ties & Stef altijd bij mij in bed belanden en dat manlief mocht “logeren” bij een van de andere jongens... niet bepaald romantisch en hoe je het graag zou willen maar als er dan een redelijke nachtrust is voor iedereen... so be it! 

Terugkijkend was het dus een heerlijke vakantie! Vier blije kids, goed weer, gezellige buren, wel druk en niet uitgerust maar wel enorm genoten! En laat dat genieten nou iets zijn wat ik altijd best wel lastig vind...  Ik ben dus blij dat ik dat deze vakantie iedere dag heb mogen ervaren! Op naar meer genietmomentjes!

XOXO 

Volg mij ook op instagram: huisje.vol.testosteron

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je