{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantie met de kids

Elk jaar gaan we wel een weekend weg en/of een week op vakantie, ik vind het fantastisch, quality time met het gezin. Maar zo georganiseerd als ik ben met het inpakken van mijn halve huisraad, zo'n bende is het als ik weer thuis kom. Alles door elkaar, snel ingepakt en hopen dat je alles weer mee neemt naar huis.

Afbeelding blog 'Vakantie met de kids'


Ondanks dat ik bij elke vakantie een lijst maak van dingen die ik niet moet vergeten. Presteer ik het elke keer weer om iets te vergeten. Gelukkig is alles wel snel weer gekocht. Maar toch kan ik stiekem balen als ik toch wat vergeten ben. Want soms snap ik het gewoon niet, ik neem gewoon voor 6 weken aan kleding mee, voor mij en de kinderen. Vriendlief pakt altijd keurig zelf zijn koffer in en kan het nog net af met een handbagage koffertje waarbij ik bijna 2 tassen nodig heb, bij wijze van hé. 

Op vakantie zijn de kinderen AAN. En dan bedoel ik ook echt aan, de eerste nacht is altijd RUK. Zij moeten vooral wennen aan een ander bed en andere omgeving. Maar verder is het rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan. 

Tot rust komen doe ik op een vakantie echt totaal niet. Ritme van de kinderen gaat eigenlijk gewoon door. Vroeg of laat naar bed, altijd zijn de op dezelfde tijd wakker 's ochtends. 

Wel vind ik het fantastisch om nieuwe herinneringen te maken, avonturen te beleven en alles proberen te bekijken vanuit het perspectief van de kinderen. Zij zien alles zoveel mooier, kleurrijker en grappiger dan wij af en toe. 

De koppies van de kinderen als we naar het strand gaan, als ze weer schelpen hebben gevonden, wegrennen van de golven en de grootste zandkastelen bouwen. Dat is voor mij vakantie, daar kan ik de hele dag naar kijken en dan kom ik stiekem toch wel een klein beetje tot rust, een heel klein beetje dan. 

Baal dan ook altijd wel een beetje als we weer naar huis moeten, weg uit de vakantiebubbel. Terug naar het "normale" leven. Waar ik weer kan uitslapen, want op vakantie is ook mama AAN. Veel te vroeg wakker en nog net niet hyper de pieper om vriendlief en kinderen uit bed te trommelen om van alles te doen, te bekijken en te ontdekken. 

Vakantie, ik heb er zin in. Waar gaan jullie naar toe op vakantie dit jaar? Of zijn jullie al geweest.. 

Liefs en tot snel,

Desléy.

Afbeelding blog 'Vakantie met de kids'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je