{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantie in eigen land

Wanja ik ga echt niet vliegen met deze draak

Afbeelding blog 'Vakantie in eigen land' Achtergrond blur afbeelding

Hoi lieve lezers! Maandag is voor ons het normale leven weer begonnen. Helaas want die 2 weekjes vakantie waren zo heerlijk, en we hadden ze ook echt even nodig! Mijn man werkt 40 uur per week en doet lichamelijk zwaar werk en ik was de dagelijkse sleur ook behoorlijk zat. Onze welverdiende vakantie was dus echt welkom! En dan gaan die 2 weekjes echt tè snel voorbij! 


Wij zijn lekker in ons eigen landje op vakantie gegaan. Naar een camping op de grens van groningen/drente en wat hebben we toch een prachtige omgeving in ons hoge noorden. 


We wouden graag gaan camperen omdat we daar vroeger in onze jeugd veel plezier aan hadden beleefd. Maarja echt back to basic camperen is voor ons niet weggelegd. Laat staan met onze terror Noah erbij. Net 1.5 maar al flink aan het peuteren. Ik kan hem in een tent niet achter het behang plakken dus kozen we voor 'glamping'. 

Wie heeft er tegenwoordig niet van gehoord. Glamping is helemaal hip in de campeer scene. We hadden een hybride chalet/tent genaamd Coco sweet. Echt een super leuk ding! En niet geheel onbelangrijk: NORMALE BEDDEN!

Noah sliep in een camping bedje dus voor hem maakte het nog niet zoveel uit maar wij waren er echt blij mee! Niet dat we de eerste nachter veel hadden geslapen want Noah had oorontsteking. Dat wisten we pas op dag 3 want deze pipo hier wist niet hoe een loopoor eruit zag. Noah heeft namelijk buisjes, dus de oorontsteking uit zich nu anders. Tja lekker slim Kim. 

Hij kreeg dag 3 oordruppels en daarmee ging het al een stuk beter (eenmaal thuis nog een gewone kuur amoxiciline maargoed op vakantie ging het oké) en dag 5 voor z'n andere oor ook oordruppels. Gelukkig dat we in Nederland zaten want onze eigen kno arts kon de recepten naar een apotheek in de buurt van het vakantie adres sturen. 


Noah heeft zich ondanks de oorontsteking rijkelijk vermaakt. Er was een animatieteam op de camping waar hij iedere ochtend en avond met zijn vriendjes stond te dansen. Want hij is dan nog maar 1.5 jaar oud, vriendjes maken doen ze zo. Hij had 2 matties van ook zo rond de 1 a 2 jaar oud. En samen gingen ze van de glijbaan, speelden ze met zand en gingen ze helemaal los op de nieuwste kinderen voor kinderen hits. 

En ja laten we eerlijk zijn, als ouder geniet je nog het meest als je ziet dat je kids zich vermaken. We hadden het weer meezitten en we konden echt tot rust komen en even lekker met z'n 3tjes zijn. Mama kon een boek lezen, en papa en Noah konden lekker zwemmen op het strand of in het zwembad. 

Ja we zijn echt helemaal zen geworden. Ookal was het de eerste dagen (vooral de nachten) erg pittig. 

Nu zal ik jullie even jaloers maken met een paar van onze prachtige vakantie kiekjes

Afbeelding blog 'Vakantie in eigen land'

Noah was onze chauffeur

Afbeelding blog 'Vakantie in eigen land'

Even poseren op het strand tijdens de ochtend (strand)wandeling

Afbeelding blog 'Vakantie in eigen land'

Zo groot zijn dat je zelf al van de glijbaan kan

Afbeelding blog 'Vakantie in eigen land'

Een dagje naar een grote buitenspeeltuin

Afbeelding blog 'Vakantie in eigen land'

Noah en papa tijdens ons laatste vakantie dagje (dagje naar dierenpark Amersfoort)

Afbeelding blog 'Vakantie in eigen land'

En daar in het dierenpark is ook een mooie speeltuin

Nu maar weer op naar kerst ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je