{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vaderdag 2018

'Elk kind zal groeien wanneer je hem of haar de juiste handvatten aanreikt!'

Afbeelding blog 'Vaderdag 2018'

Na in mei de mama’s in het zonnetje te hebben gezet is de maand juni de maand van de papa’s. Vaderdag, de dag om alle papa’s extra te laten merken hoeveel we van ze houden. Natuurlijk houden de kinderen elke dag van papa! Maar voor kinderen is deze dag speciaal, papa verwennen en in het zonnetje zetten.

Op school worden de mooiste creaties gemaakt. Een paar weken van tevoren wordt er in de klassen volop geknutseld om met Vaderdag dat mooie zelfgemaakte cadeau met versje te kunnen overhandigen. Met de nadruk op zelfgemaakt! Ik als juf heb ervaring met de tijd rondom onder andere Vaderdag. Het is vaak een drukke periode op school, richting het einde van het schooljaar, er moet nog veel gedaan worden. Maar in diezelfde periode valt ook Vaderdag en het cadeau dat vaders krijgen op Vaderdag is altijd weer even een zoek en denk werkje voor jou als juf. Nu heb je online hele mooie en bijzondere Vaderdagcadeaus staan maar waar dan de juf eigenlijk alles aan zit te knippen en plakken. Vaders willen geen cadeau van de juf op Vaderdag maar van hun eigen kind! Er is dan ook niets mooier dan een cadeau krijgen op Vaderdag die daadwerkelijk door je eigen kind geknutseld is, waar al de liefde en creativiteit van hem of haar in zit.

Dus zit jouw kind nog niet op school of heeft jouw kind geen Vaderdagcadeau gemaakt op school? Geef papa op Vaderdag een zelfgemaakt ontbijt op bed met een mooi zelfgemaakte knutselwerkje van jullie kind, papa zal deze dag echt in het zonnetje staan en de gelukkigste man op aarde zijn! Hele fijne Vaderdag allemaal en papa’s geniet van alle aandacht, dit is jullie dag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je