{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vaccinatie

Vaccineren.... Er is altijd veel ophef over, is jouw kind er ziek van geweest?

Afbeelding blog 'Vaccinatie '

Omdat er altijd best veel ophef is omtrent het wel of niet vaccineren, zat ik wat artikelen op internet te lezen betreffende dit onderwerp. Het verbaasde mij dat sommige mensen echt fel van leer trekken als het over inenten gaat.

Wat mij persoonlijk betreft, was het geen enkel discussiepunt. Mijn zoontje ging gewoon ingeënt worden tegen alle ziektes waarvan de rijksoverheid denkt en onderzocht heeft, dat het noodzakelijk is. Inmiddels is hij ruim 2 jaar en zijn we er gelukkig al een tijd vanaf. Ik ben daarnaast ook blij dat het in ons land zo goed geregeld is dat alle kinderen de noodzakelijke inentingen krijgen en hierdoor beschermd zijn tegen de betreffende ziektes.

De eerste prikjes, ik herinner ze me nog goed. Mijn kleine pasgeboren baby en nu al 'martelen' met die grote prikken hihi. En huilen deed hij... heel even gelukkig! Ik was goed voorbereid en had een flesje melk mee naar binnen genomen. Zodra hij een slokje melk proefde was zijn verdriet over. Van ervaren moeders om me heen kreeg ik allemaal tips, waarvan ik dankbaar gebruik heb gemaakt (o.a. vragen of het vaccin al bij binnenkomst uit de koelkast mag, als de vloeistof niet zo koud meer is, hebben ze er minder last van).

Zo ook de prikken erna, gelukkig geen grote drama's en ik vond mijn mannetje altijd erg stoer! Op een hangerig dagje na, is hij gelukkig ook nooit ziek geworden van de prikken.

Hoe hebben jullie deze prikken ervaren? En zijn jullie kinderen hier ziek van geweest?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je