{{ message.message }}
{{ button.text }}

Update weekend

Zaterdag kwam mijn nichtje Marije uit Den Ham bij ons langs om te winkelen om 11 uur hadden wij (mijn moeder, Inge en Jim) haar van de trein gehaald en zijn we gelijk door naar de stad gereden, daar hebben we even een lekker bakje koffie gedronken, we hadden echt mazzel dat het droog was. 'S avond hebben we een crime avondje gehad met CSI, CSI en ja ja CSI Heerlijk met een hapje en een drankje.

Zondag hebben we lekker uitgeslapen, Marije werd opgehaald door mijn ouders en die hebben haar weer naar Den Ham gebracht samen met Inge.

Jeroen, Tristan Jim en ik zijn lekker naar het bos geweest, we hebben er echt van genoten, er was kidsproof en het thema was middeleeuwen, er waren vikingen en een voorstelling om te laten zien hoe ze een stuk land vroeger veroverden. Op het laatst hadden ze nog een verrassing  ze deeden dus net alsof ze het publiek aanvielen, wij stonden vooraan en Tristan schrok zich echt kapot haha hij nam een sprong achteruit, het waren ook grote mannen en dan dat schreeuwen en met hun zwaarden en bijlen hihi.

Hier een paar foto's van het bos

Deze 2 vind in onwijs mooi

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je