{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uitslapen, alsjeblieeeeft!!!

donderdagochtend 5.50 uur. Een verfrommeld gezicht en wallen die bijna reiken tot mijn kaak. Ik ben moe, zoooo moe. Nooit een keer uitslapen.

Afbeelding blog 'Uitslapen, alsjeblieeeeft!!!' Achtergrond blur afbeelding
Hier zit ik dan: donderdagochtend, 5.50 uur. Een verfrommeld gezicht en wallen die bijna reiken tot mijn kaak. Ik ben moe, zoooo moe. Nooit een keer uitslapen. Mijn oudste dochter is inmiddels al een dik uur wakker. Ze is net 6 en we hebben al van alles geprobeerd: later naar bed ( met als resultaat nog eerder wakker ), rolluiken, zeggen dat het nog midden in de nacht is, een speciale Dora wekker. ( jammer dat Dora vaak s`nachts wakker werd, door gebrek aan technische kennis van mijn kant ) Helaas, de oplossing zit er voor als nog niet bij. In deze periode hebben we het al helemaal zwaar te verduren. De klok is immers net verzet en dan niet in het voordeel van jonge ouders. Op mijn werkdagen sta ik om 4.50 u op en deze week heb ik zelfs mijn wekker niet nodig gehad om wakker te worden, want mevrouw was al weer wakker. Natuurlijk speelt ze eerst wel even lief op haar kamertje of we zetten haar voor de televisie, maar dat is ook weer geen uren vol te houden. Je begrijpt dat dit ook zijn uitwerkingen heeft op ons gezin. De jongste van 3 wordt wakker van haar grote zus en mama en papa zijn gewoon MOE. Verder heeft mevrouw voor ze naar school gaat er al bijna een halve werkdag op zitten. Met als resultaat vaak een chagrijnig, vermoeid meisje na school. Wat zijn wij blij dat ze als herfstkind nog een jaartje extra in groep 2 zit! Ach, ik weet: het zijn allemaal fasen, fasen, fasen, maar fijn is anders. Heeft iemand voor mij de gouden tip? De beloning? een hele vrolijke, uitgeruste blog!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je