{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uitglijden naar groep 3!

Nu was het zover... Onze jongen uitglijden naar groep 3, spannend!

Afbeelding blog 'Uitglijden naar groep 3!' Achtergrond blur afbeelding

Het einde van het schooljaar nadert... De laatste dingen worden gedaan, tenminste afgerond ;) Beetje tv kijken, een musical van groep 8 kijken, cadeautjes geven aan de juf, iedereen bedanken en dan is het in ene zover, het uitglijden!

De oudste kleuters (waaronder ons zoontje) worden in een hele ceremonie in het zonnetje gezet en gaan letterlijk van de glijbaan af naar groep 3! Iedereen mag erbij zijn, papa heeft vrij genomen, oma is opgetrommeld en zus lief is uiteraard ook van de partij. Wat heeft de juf haar best gedaan.... Ieder kind dat overgaat krijgt een persoonlijk gedichtje, zijn/haar portfolie (rapport) mee, er worden foto´s gemaakt en geklapt voor iedereen en wat zien die hoofdjes er trots uit. Ze hebben ook weer heel wat bereikt, het is tijd voor de volgende stap!

Als alle kindjes geweest zijn, gaan ze in een rij staan met alle kindjes waarbij ze straks in de klas komen. Eenmaal op de glijbaan worden ze er met een kus van de juf vanaf geduwd en rennen ze naar hun nieuwe juf toe, waar ze met een aai over hun bol en een knuffel ontvangen worden. Super leuk om te zien en die mooie stralende glimlach verdwijnt de rest van de dag niet meer :)

De volgende dag nog een beetje poetsen op school en dan zit het er toch echt op. Met gemengde gevoelens nemen we afscheid van zijn lieve juf en dan kan de VAKANTIE beginnen!!

Nu maar hopen dat het weer met ons meedoet in de feestvreugde ;) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je