{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uit logeren (niet) leuk

Afbeelding blog 'Uit logeren (niet) leuk'

Het is bij ons herfstvakantie en de kinderen gaan (net als bijna iedere vakantie) een paar dagen uit logeren. Helemaal leuk natuurlijk en ze hadden er heel veel zin in. Ik ook.... lekker wat tijd voor ons samen en relaxed naar werk zonder eerst in de weer te moeten met ontbijt, broodtrommeltjes etc.

Zondag om 14:30 werden ze verwacht en woensdag rond het middaguur gaat mijn man ze weer ophalen om de oudste meteen door te sluizen naar een Haloween hockeyclinic wat hij, tot onze grote verbazing, verkoos boven pas na het eten terug.

Samen met mijn man een lekkere wandeling gemaakt met onze hond, die het duidelijk moeilijk had op wie ze de aandacht nu moest vestigen. Het komt weinig voor dat ze door 2 mensen tegelijk wordt uitgelaten. Daarna even plastic (ondanks dat het zondag was) weg gebracht en even langs de supermarkt en toen was het al weer avond.

En opeens (na de F1) begon ik ze te missen. Om eerlijk te zijn waren ze het hele weekend eigenlijk niet te genieten en we hebben veel gemopperd maar toch...... toen ik langs de lege kamertjes liep om zelf naar bed te gaan wilde ik niets liever dan ze nog even extra toedekken en stiekem een kus in hun haren drukken. En ook vanmorgen... ik was in no-time klaar om naar werk te gaan maar toch... Het is zo stil in huis.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Mama, #logeren

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je