{{ message.message }}
{{ button.text }}

Typecursus LOI Kidzz

Tijd voor een update!

Afbeelding blog 'Typecursus LOI Kidzz ' Achtergrond blur afbeelding

Een aantal weken geleden begon Saar met een supergave typecursus van LOI Kidzz. Want goed kunnen typen, dat is een skill die ik mijn kinderen absoluut wil meegeven.

Nu ze een aantal weken bezig is, merkte ik even dat ze geen zin meer had in de typecursus. Maar omdat ik weet dat ze het op haar eigen tempo kan en mag doen, vond ik dat prima. Het was niet dat ze de typecursus niet leuk meer vond, maar door het thuisonderwijs wilde ze gewoon vaker wat anders doen en minder achter de computer zitten. Tel daar een sneeuwweek én een lenteweek bij op, en je begrijpt haar wel ;)

Sinds vorige week heeft ze gelukkig de smaak weer helemaal te pakken. Ze gaat als een malle en zit er helemaal in! Het spionnenverhaal en het spelelement van de typecursus vindt ze geweldig en daardoor vliegt ze door de lesstof!

Via de mail worden wij, ouders, op de hoogte gehouden van haar resultaten. Het is heel leuk om te zien dat ze vooruitgang boekt. Zo kan ze al behoorlijk goed met 10 vingers blind typen en heeft ze de hoofdletters ook al onder de knie! Zelf leerde ik pas blind typen op latere leeftijd dus ik weet als geen ander hoe fijn het is als je blind kunt typen, het scheelt zo veel tijd! Deze cursus is al geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en er is ook een speciale versie voor kinderen met dyslexie. Hoe fijn is het dat Saar straks gewoon blind kan typen! Vandaag deed ze nog een test om te zien hoeveel slagen ze per minuut aan kan slaan. Ze was helemaal blij dat het haar weer was gelukt, want met 59 slagen per minuut zit ze keurig op het gemiddelde! En dat leert ze dus allemaal van haar virtuele typejuf Miss J :).

Er zitten ook verschillende leuke spelletjes in de cursus verwerkt, zoals een dansgame en de wereldtest van professor Qwerty! Kortom, wij zijn nog steeds super enthousiast over de LOI Kidzz typecursus. Hopelijk kunnen we binnenkort haar diploma aan jullie showen!Liefs, Deb.

PS: benieuwd wat ze van het begin van de typecursus vond? Daar schreef ik ook een blog over. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je