Snap
  • Kind
  • kleuter
  • kinderfeestje
  • Vervroegd
  • Helpamommyout

Twijfel?!

Vervroegd kinderfeestje!
5 jaar geleden

Ligt ook een beetje aan de leeftijd van de oudste denk ik. Al hoor ik wel vaak dat ouders van kinderen die in de zomervakantie jarig zijn dit ervoor of erna doen omdat er anders veel kindjes op vakantie zijn. Maar ik zou het gewoon eerder doen. Hebben vriendinnen van mij ook gedaan met kinderen doet twee werden en verder hoogzwanger waren.

5 jaar geleden

Haha ja soms is het denk ik ook gewoon niet anders! Hier leven de kinderfeestjes al echt en zo leuk met al die kleintjes dat wil ik dus echt niet missen ? jij ook heel veel succes! En bedankt voor je reactie

5 jaar geleden

Hihi hier precies dat plan dus! Al verwachten wij maar 1 kindje! Vind het leuk te lezen dat ik dus niet de enige ben die het een stukje verschuift om zelf ook te kunnen genieten van het kinderfeestje van onze jongste dochter! Gelukkig word zoonlief pas 4 en geven we dit jaar nog geen kinderfeestje, want hij zit nog geen 2 weken voor de uitrekendatum van de kleine pracht in mijn buik! Wel grappig zijn uitrekendatum was oorspronkelijk dezelfde! Suc6 met het feestje en geniet er van meid!

5 jaar geleden

Ja dat was ook inderdaad dan het plan! Thnx voor je reactie