{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twee vliegen in één klap

Nachtzindelijkheid is altijd een spannend onderdeel van de zindelijkheidstraining van je kind.

Afbeelding blog 'Twee vliegen in één klap' Achtergrond blur afbeelding

Onze zoon had al een paar maanden droge luiers in de nacht. Hij gaf ook een aantal keer aan zonder luier te willen slapen. Toch vond ik dit erg spannend. Vooral omdat hij elke nacht bij ons kwam slapen en ik vind het nek ik hem ik gemakkelijker een kinderbedden verschonen dan een groot bed in de nacht. Zeker omdat we bijna een jaar nieuwe matrassen hebben. En ja die urinevlekken die er niet meer uit gaan vind ik dan zonde.

Dus ik zei één keer tegen hem “als je zo groot bent dat je in je eigen bed blijft slapen ‘s nachts, mag je zonder luier slapen.” Dus toch maar bijna een week geleden de stap gewaagd en de luier uit gelaten. De eerste nacht kroop hij bij ons in bed. Alles gewoon droog gelukkig. De rest van de week heeft hij in zijn eigen bed geslapen en elke nacht droog. Dus ik ben heel trots op mijn kleine man.

Nu alleen nog op een normale tijd gaan slapen en dan ben ik helemaal blij!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #slapen

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je