{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twee totaal verschillende kinderen

Je heb twee kinderen van dezelfde ouders die totaal niet op elkaar lijken.

Afbeelding blog 'Twee totaal verschillende kinderen'

 

Heb jij dat ook: je hebt twee kinderen (in mijn geval een meisje en een jongen) en die lijken totaal niet op elkaar.

 

Mijn broer en ik werden vroeger eerder aangezien als vriend en vriendin dan als broer en zus en zo lijkt het ook mijn eigen kinderen te vergaan.


Mijn dochter heeft een normale lengte, is slank, heeft donkerbruine ogen en lichtbruin, licht krullend haar. Ze kletst al sinds ze een maand of acht was, maar ging pas met 19 maanden lopen.

 

Mijn zoon had bij zijn geboorte al de lengte en het gewicht van een ‘normale’ baby van zo’n drie maanden. Hij heeft donkerbruin tot zwart haar dat helemaal stijl is. Zijn ogen zijn donkerblauw en hij probeerde met circa 5 maanden al te gaan kruipen. Ook in zijn nekje was hij meteen heel sterk en je merkt dat hij fysiek wel iets voorligt op zijn leeftijdsgenootjes.

 

In mijn dochter herken ik uiterlijk wel wat van mezelf, in  mijn zoon zie ik mijn man terug. Het vreemde is dat ze in hun gezicht weer wel erg op elkaar lijken, maar dan met name als ik oude foto’s van mijn dochter naast foto’s van mijn zoon met dezelfde leeftijd leg.

 

Vreemd dat twee kinderen van dezelfde ouders (uiterlijk) toch zo verschillend kunnen zijn!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je