{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tv, Tablet, Computer loze dag!

Afbeelding blog 'Tv, Tablet, Computer loze dag!'

Vandaag is weer zo麓n dag!!

Sinds enige tijd hebben wij hier in huis 2 van deze beruchte dagen(geen tv, tablet en computer), op Dinsdag en Donderdag. In het begin was het wennen, want de dag begint standaard.... Mag ik..... oh nee:( Hahaha. Op een gegeven moment was het elke keer als mijn zoontje thuis was uit school en mijn dochtertje nog thuis is, mam mogen we tv kijken, op de tablet, op de computer, dat ik elke keer zei... hebben jullie niks anders meer te doen? En dan zeiden ze steevast: Nee! Dit kan niet de bedoeling zijn.

Nu we de dagen hebben ingevoerd is het in het begin weer even zoeken, maar al snel hebben ze weer door hoeveel leuk speelgoed ze eigenlijk hebben. Spelletjes uit de kast, lekker kleuren, knutselen, met de Lego, er zijn zoveel leuke dingen te verzinnen, voor binnen en buiten. Het bevalt ons tot nu toe erg goed en de kinderen inmiddels ook, dus ik denk dat we dit nog heel lang vol gaan houden;)

Een leuke tip is misschien... voor elk seizoen: Oerrr.

http://www.natuurmonumenten.nl/thema/ben-jij-oerrr

Dit is zo leuk voor de kinderen om de natuur te ontdekken op elk moment en z贸 gratis! Ze krijgen elk seizoen kaarten thuis gestuurd die ze aan een ring kunnen bewaren. Hier staan allerlei dingen op om buiten te ontdekken, te bouwen, proeven en te knutselen. Dus nooit meer een reden om je te vervelen, wat voor weer het ook is. Heel veel plezier ermee!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je