{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tranen en zo'n warm gevoel...

Mijn zusje deed zoiets liefs voor Lux

Afbeelding blog 'Tranen en zo'n warm gevoel...' Achtergrond blur afbeelding

Om mijn tweede blog met zoiets te komen was eigenlijk niet de bedoeling. Maar mijn lieve zusje en trotse tante van onze meiden heeft zoiets liefs gedaan.

Zo ontroerd en zo'n warm gevoel van binnen krijg ik van ieders persoonlijke reactie hierop.

Mijn zusje is namelijk een crowdfunding gestart voor Lux!
Belachelijk idee vonden mijn man en ik het, er zijn zoveel mooiere en betere initiatieven. Mensen die het veel harder nodig hebben dan wij. Is dit voor ons zo belangrijk? Dan maar een jaar niet op de fiets. Desondanks deed ze het natuurlijk toch, want er zijn genoeg mensen om ons heen die het ons gunnen om deze zomer te kunnen fietsen met onze meiden, aldus mijn zusje.

Even in het kort: Lux heeft door de diverse hersenafwijkingen een flinke ontwikkelingsachterstand. Wat deze afwijkingen precies inhouden is nog onbekend. Wat dit voor haar toekomst betekent weten we dus ook nog niet.
Lux houdt van het buiten zijn, ze kan hier enorm van genieten. Door mijn bekkenklachten is wandelen pijnlijk voor mij, waardoor we dit zelfs inmiddels onbewust beperken. En omdat Lux niet goed kan zitten en hier de kracht ook niet voor heeft, is fietsen niet mogelijk omdat een fietsstoeltje onvoldoende steun geeft.

Hierdoor is er gekeken naar andere opties. De beste en veiligste optie is een bakfiets. Helaas worden deze niet vergoed. En naast een bakfiets moet er ook een speciaal stoeltje in komen en een plekje gebouwd worden in de tuin om de fiets te stallen.
Zo'n simpel iets, lekker buiten fietsen als gezinnetje. Genieten van de kleine dingen om ons heen, langs de weides fietsen, diertjes kijken. Dat gunnen wij onze meiden ook!

Via Instagram en Facebook werd het bericht al verspreid en het gaf zoveel hartverwarmende reacties. Tranen in mijn ogen voor iedere persoonlijk reactie, voor ieder gedeeld bericht en voor iedere donatie. Geroerd door alle liefde! Hoe mooi kan social media dus zijn.

Willen jullie ons helpen deze link te verspreiden? Misschien wel een kleine donatie te plaatsen (want echt waar, alle kleine beetjes helpen).

Link: https://getfunded.nl/campagne/6011-bakfiets-voor-mijn-lieve-nichtje?fbclid=IwAR361N4Sg2WodKWQg-fcR_k50qmDNGaVipkUoaTagkqurUJT0KWNqxFVwiI

Heel veel liefs,
Lieke 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je