{{ message.message }}
{{ button.text }}

Traktaties

Zoals eerder al beloofd hier een aantal foto's van traktaties die ik gemaakt heb afgelopen jaar. En daarbij ook de uitnodigingen voor het verjaardagsfeest.

Afbeelding blog 'Traktaties' Achtergrond blur afbeelding

Mijn artikel over traktaties staat online:

http://www.mamaplaats.nl/traktaties-voor-op-schoolkinderdagverblijf/. Dus nu ook een aantal foto's van traktaties die ik al gemaakt heb en de uitnodigingen voor de familie en vrienden voor het feest.

Voor de eerste verjaardag van mijn dochter:

De traktaties voor op het kinderdagverblijf.

De uitnodigingen voor haar feest. Het grootste oor kan omhoog en daaronder staat wanneer het feest is en tussen welke tijdstippen gasten welkom zijn. De neus is een pomponnetje en de oren zijn van rubber, ook het hartje en de ketting is van draad (met ijzerdraad erin, weet zo even niet meer by safesaver">hoe dat heet).

Voor haar tweede verjaardag:

De Dora-rugzakjes met kaart en al. En natuurlijk konden Boots, Benny en Isa niet ontbreken.

Als uitnodiging de foto die je hierboven aan het begin ziet (Teigetje) en we hadden hiervan ook een Winnie the Pooh variant. Met op de achterkant wanneer en hoe laat de gasten welkom waren. (Een leuke Disney knutsel website is:

http://family.go.com/).

Dus voor alle CreaBea mama's en de niet zo CreaBea mama's, veel plezier bij het knutselen. Ik vind het heerlijk en ontspannend.

Ik ga nu verder met de uitnodigingen voor de 3e verjaardag (Hello Kitty's) en natuurlijk zal ik een foto plaatsen als ze klaar zijn.

Groetjes!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je