{{ message.message }}
{{ button.text }}

Traagschuim voor je baby?

Trendy Mommy mag een medische traagschuim boxkleed of matje weggeven, dat het ontwikkelen van een voorkeursligging voorkomt

Afbeelding blog 'Traagschuim voor je baby?'

Een synoniem voor heerlijk luxe slapen: een medisch traagschuim matras. Het wordt de afgelopen jaren steeds meer geproduceerd en verkocht; en wordt vaak in de zorgsector gebruikt. Deze matrassen vormen zich naar elk lichaam en houding, terwijl ze blijven ondersteunen en stabiliteit geven. Nou ontdekte ik een site waar traagschuim matjes ook voor de allerkleinsten onder ons verkocht worden, want als deze medische traagschuim goed voor ons is, dan in het zeker goed voor de allerkleinsten onder ons.

Medisch traagschuim wordt in ziekenhuisbedden, invalidezitjes en 2000 a 3000 euro Zweedse matrassen gebruikt, omdat het met je lichaam mee vormt, druk verlaagt, hygiënischer is en dat allemaal door een gecompliceerd celstructuur dat bij warmer worden uitzet en elastischer wordt. Maar waarom heeft je baby dit nodig?

SudiBaby – boxkleden en matjes tegen vorming van voorkeursligging.
Een baby heeft de beste balans tussen zachtheid en ondersteuning nodig. In de eerste maanden brengt een kindje het grootste deel van zijn tijd liggend door en het lichaampje is volop in ontwikkeling. De boxkleden en matjes van Sudi zijn gevuld met traagschuim en ontwikkeld op advies van een kinderfysiotherapeut van het MMC en ideaal voor kinderen met en zonder een voorkeurshouding.Lees het volledige artikel hier, doe mee met de winactie en maak kans op een matje of boxkleed twv 80 euro!

http://trendymommy.nl/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je