{{ message.message }}
{{ button.text }}

Topo leren met de Junior Bosatlas

De 6e editie van de Junior Bosatlas sluit aan bij de aardrijkskundelessen vanaf groep 6 tot en met 8. Deze mooie atlas is te koop bij Blijfwijs.nl.

Afbeelding blog 'Topo leren met de Junior Bosatlas' Achtergrond blur afbeelding

Wat vond ik het vroeger heerlijk om door de atlas te bladeren. Lekker wegkruipen in een grote stoel en wegdromen op een zomaar opengeslagen pagina. En bij plekken, heel ver weg, je afvragen: Hoe zou het d谩谩r op de wereld zijn? En dan je eigen woonplaats ontdekken. Dat vond ik altijd een vreemde gewaarwording; dat ons kleine dorp 贸贸k een plekje in de atlas had gekregen.

En, oja, ik gebruikte de atlas om de topo te leren. 12 provincies met 12 bijbehorende hoofdsteden. Dat is nu de leerstof van groep 6. In groep 7 komt Europa aan bod en in groep 8 de wereld. De 6e editie van de Junior Bosatlas sluit aan bij de aardrijkskundelessen vanaf groep 6 tot en met 8. Deze mooie atlas is te koop bij Blijfwijs.nl.

Wat maakt deze Bosatlas nou anders dan andere kinderatlassen? Even wat punten op een rij: Afgestemd op de kerndoelen aardrijkskunde basisonderwijs, speciaal voor leerlingen van de basisschool, sluit aan op de leef- en belevingswereld van leerlingen, met wegen en spoorlijnen op de overzichtskaarten van Europa, met Cito-Topo-100 kaarten van Nederland, Europa en de wereld.

Wat ook erg handig is; op de eerste pagina's van de atlas wordt uitgelegd hoe je een atlas gebruikt : hoe je iets opzoekt en hoe je kaarten leest.

Met de Junior Bosatlas van Blijfwijs.nl weet je zeker dat je kind het beste in handen heeft!

Voor jongere kinderen is er ook de Mijn Eerste Bosatlas met overzichtelijke kaarten van Nederland, Europa en de wereld. En ook in de Mijn Eerste Bosatlas wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je kaarten moet lezen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je