Snap
  • Kind
  • tips
  • shoppen
  • kinderkledingmerk
  • lijstje
  • lievelings

Top tien kledingmerken/ketens

Waar ik het liefste shop

Lieve mama's, een van onze favoriete bezigheden is toch wel shoppen?! Toch? Die van mij in ieder geval wel. Ik doe dit dagelijks. Soms blijft het bij het vullen van honderd-en-een winkelmandjes en soms wordt de pakketbezorger moe van mij. Maar daar word ik dan vaak wel weer blij van haha. Hieronder vinden jullie mijn tien favoriete kledingmerkjes. Van alles wat! Bij al deze merkjes kan ik wel los gaan, met lege handen de winkel uitlopen? onmogelijk!

p.s. sorry voor als jullie nu gelijk gaan shoppen ;-)!

-        Noppies;

Denk dat dit merkje bij iedereen wel bekend is. Wat een onwijs tof en mooi merkje! Loop je een babywinkel in, dat verkopen ze waarschijnlijk wel de leuke kleren van Noppies.
Waar Noppies om bekend staat? Noppies heeft een collectie – never out of stock – die er dus gewoon altijd is. Tijdloos, mooi en mega schattig. Daarnaast komt regelmatig wel wat nieuws en leuks bij de collectie!

Mijn favoriet van Noppies? De eerste boxpakjes! Echt fan! 


Leuke tip: inschrijven voor de nieuwsbrief levert je de eerste keer 10% korting op.

-          Play up;

Dit merkje heb ik pas net ontdekt en echt FANTASTISCH. Het Portugese merk Play Up maakt babykleding en kinderkleding voor kids waarbij comfort enorm belangrijk is. Kinderen moeten zich namelijk vrij kunnen bewegen en heerlijk kunnen spelen. 
En dat is bij dit mooie merk geen enkel probleem. Daarbij is de collectie helemaal volgens de laatste trend en met een heel eigen handschrift. Play up is staat bekend om kwalitatieve basics voor kinderen vanaf 3 maanden. Play up brengt een klassiek assortiment met een extra touch. Er wordt veel aandacht geschonken aan de afwerking en aan leuke details die de kleding net dat tikkeltje meer geven. De kwaliteit is zeer belangrijk binnen dit familiebedrijf dus alles wordt in Portugal geproduceerd. En geloof me, de kleuren zijn echt zo mooi!

Mijn favoriet? Voor Vive de kantoenen romper met ruches en voor Mees de sweater in een roest bruine kleur.


Tip: de sale! Zo veel mooie items voor een leuke prijs.. en zo de moeite waard. 

-          Mingo;


MINGO is een Nederlands kinderkleding merk met Scandinavische roots. Dit uit zich in eenvoudige, functionele en minimalistische ontwerpen. De collectie van MINGO bestaat uit basic items die het hele jaar gedragen kunnen worden. De kleding van MINGO is zacht, unisex en makkelijk met elkaar te combineren.


Favoriet: de echte basic basis, de streepjes! Beiden hebben de sjaals, leggings en (t)shirts en deze zijn altijd en overal mee te combineren.

 -          One more in the family;


One more in the family is een Spaans (bekend!) merk en wordt geproduceed in Barcelona. Ze hebben heel mooie zachte kleuren en extra zachte stoffen, super fijn voor baby’s (en ouder ;-)). De ontwerpen zijn praktisch en speels, altijd in mooie zachte tinten die mooi staan bij alle baby’s en peuters.
De wintercollecties zou je het liefst ook in je eigen maat willen, wat zo zacht en warm zie je bijna niet. 


Mijn favoriet? De jurkjes, zo mooi, zo zacht en ze blijven zelfs na 92017 keer wassen echt mooi. 


Tip: ook hier weer de sale tip! Dit merkje is ook zeer tijdloos en kan echt altijd. Scoor wat mooie items voor de helft in de sale, scheelt toch weer lekker.

-          Zeeman;

Echt ik ben fan! Favoriet hoor. Kinderen willen kleren die lekker zitten. De hele dag door. Het ene moment zitten ze rustig in de klas. Even later rennen ze buiten door de modder. Wij hebben kleding en basics voor jongens en meisjes. Goed van pasvorm (ook na heel vaak wassen), verantwoord gemaakt en zelf ontworpen. Daar maken we veel kinderen en hun ouders blij mee. En de (lage) prijs van deze kleding, daar word ik dan ook wel weer heel blij van.

Favoriet? Voor Vive heb ik net echt een TE leuke (panter)jas gekocht €9,99 en echt enig. Voor Mees afgelopen seizoen ook een heel leuk groen regenjasje, ook zoiets! Heel chill.

Tip: ga gewoon af en toe even de winkel in, moeite waard hoor.

-          Hema;


(Baby)kleding van HEMA is altijd heerlijk zacht. Dat vinden we belangrijk, want dan weten we zeker dat ook de allerkleinsten zich er goed in voelen. Bijvoorbeeld wanneer ze gaan slapen of als ze bij oma op bezoek gaan. Onze babykleertjes zijn daarom gemaakt van de fijnste materialen, zoals biologisch katoen. Dat is warmteregulerend en vriendelijk voor de zachte babyhuid. En het beweegt gemakkelijk mee en kan tegen een stootje. Heel fijn voor jongens en meisjes. HEMA heeft een grote collectie babykleding. Met verschillende soorten, maten en kleuren, want elke baby is anders. Zo zit er altijd iets voor je kindje bij. De kleding wordt gemaakt van de fijnste stoffen, zoals biologisch katoen en bamboe. Bamboe is heel zacht en voelt luxe aan. Ook is het heel fijn voor de gevoelige babyhuid, omdat het antibacterieel is. 


Mijn favoriet? Het oud roze jurkje met witte stippen.


Tip: zelfde als de Zeeman, gewoon af en toe even in de winkel kijken of ze wat leuks hebben. Gegarandeerd dat je met iets naar buiten loopt ;-).

-          Zara;


Zara is een van de grootste bedrijven binnen de internationale modewereld. De klant is het middelpunt van ons bijzondere businessmodel. Hierin komen design, productie, distributie en verkoop samen, door middel van een breed netwerk van eigen winkels, de (aller)kleinsten worden hier zeker goed in meegenomen. Wat een leuks hebben ze toch altijd. Dit is ook een winkel waar het – voor mij – niet mogelijk is om zonder iets naar buiten te lopen. Voor mini, voor peuters, voor allemaal wel wat leuks te vinden. De collectie baby / peuter kleding, schoenen, en accessoires wordt wekelijks geüpdate. Stijlvolle en comfortabele kledingstukken gemaakt uit de zachtste materialen voor alle speciale momenten. Omarm de laatste nieuwe mode trends voor baby van 0 maanden tot 4 jaar.

Tip: zet de sale groot in je agenda. Want.. daar kan je echt goed scoren (als je er een beetje op tijd bij bent) en dan zijn het echt heel fijne prijsjes! (p.s. waarschijnlijk ergens rond 25 december weer ;-))

-          H&M;

Ook de H&M mag echt niet ontbreken in dit rijtje. Top winkel! 
Schattige kleren voor baby's, peuters en tieners. Vind je nieuwe modefavorieten in het ruim aanbod van kinderkleding. Voor de baby's, dankzij onze items voor pasgeborenen tot 92 hoef je je geen zorgen te maken over de garderobe van je baby. Mis onze multipacks met rompertjes in superzacht biologisch katoen niet. Naarmate je baby groeit, kun je rekenen op onze kleding voor babymeisjes met maat 68-92 en babyjongens met maat 68-92 met overalls, zachte jersey-items en leuke T-shirts met dierenprint. Ook maat 98 en groter is zeker de moeite waard. Elk seizoen verzamelen we onze favoriete kindermode voor baby's, peuters en tieners.

-          Little Indians;

Little Indians is in 2014 opgericht door Vanessa Erasmus. Met Little Indians wil ze een wereld creëren voor de kleintjes die past bij de lifestyle van de moderne moeder. Naast de basic essentials, skincare en schoenen collectie komt Little Indians 2 keer per jaar met een kids fashion collectie. De complete collectie wordt zorgvuldig ontwikkeld en ontworpen in de studio in Rotterdam. 
Mijn favoriet? Nou heb je even.. ik vind dit zo’n leuk merkje! Vooral voor Mees is dit echt een succes. Eigenlijk is dit wel gewoon mijn favoriete jongensmerk! Oh en de roze flamingo jumpsuit, ook echt te leuk voor meisjes!

 Tip: de sample sale! Wat een uitvinding. Hier kan je dus echt enorm goed inslaan voor echt leuke prijsjes.

-          Pompdelux;

Als je kinderkleding bij POMPdeLUX koopt, dan kun je in een keer een complete en doordachte collectie kwaliteitskleding voor je kind aanschaffen. Met kleding van POMPdeLUX krijg je een mooi design en hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wij hebben een breed aanbod van technische buitenkleding tot zacht, biologisch ondergoed.  Alles wordt uiteraard met zorg geproduceerd.


Mijn favoriet? Alles wat wit / oud roze is en leuke ruffles heeft haha. Ook voor Mees kan ik hier altijd wel wat vinden, maar vind het zelf wel leuker voor meisjes dan voor jongens.


Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief.. want.. twee keer per jaar gooien ze er een goede sale in. En dan echt goed, als in 70% korting! Op deze dag moet je dan ook gelijk bestellen want het gaat hard. Verzendkosten zijn wel minder leuk, maar misschien kan je samen met een vriendin bestellen. Scheelt weer wat!

Zo dit waren mijn tien favorieten! Hoop dat jullie ze net zo leuk vinden als ik! Hebben jullie nog leuke en favoriete winkels/merkjes waar jullie graag voor de kids shoppen?

4 jaar geleden

Ik heb er nog wel een paar voor je! Someone is met heel veel vrolijke kleuren die er lekker uit springen. Of B’Nosy is lekker eigenwijs en ook weer veel vrolijke kleuren. MimPi hebben mijn dochters ook altijd wel wat van maar is helaas wel weer een stukje duurder. En de spijkerbroeken van Name-It zijn de absolute favoriet voor buitenspelen/school.