{{ message.message }}
{{ button.text }}

TOMY Chuggington

Met TOMY Chuggington's speelset zet je je eigen treinrails in elkaar voor de Trainees. Samen met jouw hulp kunnen ze de spannende weg volgen

Afbeelding blog 'TOMY Chuggington' Achtergrond blur afbeelding
Chuggington is een serie op RTL Telekids voor peuters en kleuters. Volg de avontuurlijke wereld van de jonge Trainees (treinen): Wilson, Brewster en Koko, die samen met hun Train-vrienden die deze treinen supporten, leren om over de rails te rijden. De treinen bevinden zich in de stad Chuggington, en de gebieden daaromheen. In de stad liggen treinsporen, stations, tunnels, fabrieken en nog veel meer! Wislon, Brewster en Koko beleven verschillende spannende avonturen, waarbij er belangrijke waarden op de eerste plek staan: vriendschap, eerlijkheid, en goed luisteren naar elkaar.

TOMY Chuggington’s speelwereld

Zet je eigen treinrails in elkaar voor de Trainees, en help ze met het berijden ervan! Samen met jouw hulp kunnen ze de spannende weg volgen die jij hebt gebouwd. Met meer dan 5 verschillende railsets en meer dan 20 andere vriendjes heb je eindeloos avontuur, leermomenten en plezier. Een voorproefje van Chugginton: Chuggington - Wilson en de Heftige Storm Dit railsysteem heeft een gemakkelijk kliksysteem en geeft zo de mogelijkheid om omhoog te bouwen. Zo kun je een van de Trainees van boven naar onder laten rijden. Plaats de Trainee boven op de toren en druk het knopje naar beneden om de effecten van de storm te activeren. Met al dit geluid en licht kan je de Trainee laten starten en ontdek hoe hij wordt gelanceerd en langs de lange spiraal naar beneden rijdt. Chuggington Hout - Kelly's Reddings-Speelset Bouw de rails in de opstelling die jij het leukst vindt! Opgestapeld is het een dubbele reddingsloods, en naast elkaar is het een spoorlift en tunnel. De 2-in-1 Reddingsset van Kelly heeft licht en geluid. De 2-in-1 gebouwen bieden extra plezier en mogelijkheiden om mee te spelen. Met Kelly's Reddingset Computer ben je zo op de rampplaats om hulp te bieden. De rails is gemaakt van echt hout met magneten, die zorgen voor de verbinden aan de voor- en achterzijde. Kijk hier hoe jij TOMY Chuggington kan winnen via Mamaplaats.nl! Winnen kan tot 26 november 2012.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je