{{ message.message }}
{{ button.text }}

TOET TOET chaos in ons huis

O wat een prachtige dag, tijd om samen te vliegen...., Ik ben een bus een Groene bus, stap maar in we gaan op reis TOET TOET!!!

Afbeelding blog 'TOET TOET chaos in ons huis' Achtergrond blur afbeelding

6-6-2017 bevallen van ons derde wonder.

Dit heeft ons doen besluiten om maar 1 weekje weg te gaan deze vakantie.

Als het weer mee zit is er genoeg te doen en gelukkig zijn wij eigenaar van een redelijk grote tuin dus dan spelen de twee grote jongens lekker buiten.

Ook zijn er dagen dat het minder mooi weer is. Lees regent. Dan spelen de jongens binnen en wordt het huis volledig op zijn kop gezet. Zo ook vandaag…

IMG_4593_1500884626.JPG

Vandaag werd de Toet Toet baan van V-tech weer de lades uit getrokken. Ja je leest het goed lades. Ze hebben 7 hoge en diepe lades vol met Toet Toet en dan staan de grote dingen er gewoon nog naast want die passen in geen enkele kast.

Gelukkig hebben ze het voor hun doen klein gehouden want deze mama wil toch echt zometeen stofzuigen en dat betekend Toet Toet weer in de lades.

IMG_4595_1500884689.JPG

We zijn gaan sparen toen onze oudste 1 jaar werd. Nu inmiddels 5 en hij vind het nog steeds leuk.

Gezegend met drie mannen weet ik zeker dat de Toet Toet auto’s nog heel wat jaartjes in dit huis blijven zingen. Gelukkig zijn er nog genoeg Toet Toet dingen over die ze niet hebben dus Sinterklaas zal dit jaar weer op pad moeten.

Een echte aanrader.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je