{{ message.message }}
{{ button.text }}

To Squla or not to Squla?

Zou dat wat voor mijn kleuter zijn? Iemand ervaring?

Afbeelding blog 'To Squla or not to Squla?' Achtergrond blur afbeelding
Casper zit heel graag achter de laptop. Meestal kijkt hij dan filmpjes op Youtube (graafmachines, hijskranen, autowastraten en glazenwassers zijn enkele van zijn favoriete onderwerpen) of speelt hij spelletjes. Nu komt regelmatig de reclame van Squla langs op tv en dan roept hij altijd; "Dat moeten we hebben!" Nu zegt hij dat bij veel dingen hoor, maar langzamerhand word ik toch wel nieuwsgierig. Zou dit wat voor hem zijn? Ik heb liever dat hij wat educatiefs doet op de laptop dan dat hij weer dezelfde filmpjes kijkt. Bovendien lijkt het me een mooi systeem omdat de resultaten worden bijgehouden. Echt duur is het niet.. maar aan de andere kant, als Casper er na een week of een maand genoeg van heeft, zit ik er dus wel een jaar aan vast en dat vind ik wel zonde van het geld. (Het lidmaatschap voor een half jaar kan enkel in één keer worden betaald, maar ik betaal liever in termijnen) Jammer dat er geen proeflidmaatschap is voor één of twee maanden.. al geldt er wel een 30 dagen - niet goed geld terug regeling. Ik ben toch wel erg benieuwd dus leun nu een beetje naar de "doen!" kant, maar zeker weten doe ik het nog niet! Ik ga het er vanmiddag nog eens goed met Casper over hebben. Zijn er hier misschien moeders (of vaders natuurlijk!) met ervaring met Squla? Dan hoor ik dat natuurlijk graag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je