{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tips over hoe je je kind langer kunt laten slapen!

Vorige week heb ik een blog geschreven met de vraag hoe je het toch voor elkaar kunt krijgen om 's ochtends je kind langer te laten slapen.

Afbeelding blog 'Tips over hoe je je kind langer kunt laten slapen!'

Vorige week heb ik een blog geschreven met de vraag hoe je het toch voor elkaar kunt krijgen om je kind langer te laten slapen. En dan bedoel ik ’s ochtends langer te laten slapen. Bij mij zijn het namelijk alle 3 ‘nachtvlinders’. Ze zijn echt alle drie ruim VOOR 06:00 uur wakker. Of je ze nu vroeg of laat naar bed doet….het maakt tot op heden geen verschil. Blij verrast was ik dat er veel reacties kwamen. Zo kreeg ik leuke en nuttige tips die wij zeker uit gaan proberen.

De volgende mama-tips kregen wij om te proberen:

  • Leg speelgoed op de kamer van het oudste kind waar hij/zij beneden niet mee mag spelen (dus nieuw voor dat moment en uitdagend)
  • Zorg voor een heel donkere kamer en doe eventueel voor het inslapen een lampje op de overloop aan
  • Schaf een speciaal wekkertje aan waarbij als de oogjes open zijn dat ze er dan uit mogen en als de oogjes dicht zijn dat ze dan nog op bed moeten blijven. (eventueel een boekje lezen mag wel maar dan moet ze wel stil zijn). Je kunt bijvoorbeeld even ‘googelen’ op ‘Nijntje wekker’ maar je kunt deze ook bestellen in de online Nijntje winkel.
  • Probeer de kinderen overdag wat minder te laten slapen zodat ze op den duur wel langer blijven slapen

Wacht maar tot ze 16 jaar zijn....;-) dan willen ze er niet eens meer uit. (Tja, proberen de moed erin te houden en de humor ervan in te zien, dat lukt niet altijd hoor!)) Ik hoop dat jullie ook iets aan deze tips hebben. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen. En heb je nog meer tips & trics? Ze zijn altijd welkom want dan maak ik nog een keer een update met alle tips over hoe je je kinderen langer door kunt laten slapen. Hebben wij als moeder net even een uurtje meer rust;-).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je