{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tip voor 2e Pinksterdag!

Afbeelding blog 'Tip voor 2e Pinksterdag!' Achtergrond blur afbeelding

Nog geen plannen voor 2e Pinksterdag? Pak dan je agenda en zet er maar gauw in: De Campina Boerderijdagen! Op 20 mei is het weer zover: meerdere boerderijen zetten gastvrij hun deuren / stallen open, zodat kinderen een kijkje kunnen nemen in het leven op de boerderij.

Wij zijn vorig jaar met zijn viertjes geweest en misschien was dit wel het allerleukste uitje van het jaar. Het was prachtig weer en dus konden we lekker met de bakfiets volgeladen met eten en drinken richting het aangegeven adres fietsen.

De kinderen mochten meedoen aan een speurtocht, konden een kijkje nemen in de stallen, op een tractor zitten, er waren springkussens en springkoeien, maar het allerleukste: we hebben heerlijk gepicknickt in de wei. Bij aankomst kregen we een kleed. Daarnaast kregen we ook nog eens diverse gezonde en smakelijke Campina producten ( kaas, melk, vla, ontbijtkoek en noem maar op ) om lekker samen op te smikkelen. Het was echt geweldig; de perfecte combinatie van gezellige activiteiten en de rust van de natuur.  De kinderen hebben het er nog een hele tijd over gehad. Als het even kan, gaan we dus 20 mei weer.

De Boerderijdagen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Meer informatie vind je op de website: http://www.campina.nl/boerderijdagen/ Op deze website vind je ook een lijst met de deelnemende boerderijen.

Alvast heel veel boerderijplezier!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je