{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cadeautip: Krabbelmaatje

Heb jij ook een leuke tekening van je kindje? Laat er eens een echt Krabbelmaatje van maken!

Afbeelding blog 'Cadeautip: Krabbelmaatje' Achtergrond blur afbeelding

Enige tijd geleden las ik op Mamaplaats een blog van een vrouw die begonnen was met een webshop waarop ze allerlei zelfgemaakte, creatieve artikelen voor baby`s en kinderen verkoopt. In die blog stond toen dat ze net begonnen was met het maken en verkopen van Krabbelmaatjes. ''Een Krabbelmaatje?" zul je je misschien vertwijfeld afvragen. Voor de mensen die de betreffende blog niet hebben gelezen : het is de bedoeling dat je een leuke tekening van je kindje ( bijvoorbeeld een poppetje ) naar haar doormailt en daarvan maakt ze dan een heuse knuffel.

In Frankrijk had mijn oudste een mooie tekening gemaakt van  een soort vlinder en opeens schoot me die blog me weer te binnen. Deze vlinder zou een Krabbelmaatje worden! Ik vroeg mijn jongste ook om iets te tekenen en zij maakte een 'poppetje'. Weliswaar zonder benen, maar wel in allerlei vrolijke kleuren en met een kroontje.

Onlangs heb ik ze doorgemaild naar de schrijfster van die blog en na een paar dagen had ik de Krabbelmaatjes al in huis! Mijn meiden wisten werkelijk niet wat ze zagen en waren dolblij. De maatjes zijn zo geknuffeld en overal vol trots mee naar toe genomen met als resultaat een lichte 'beperking' bij allebei. ( de vlinder is eenogig geworden, maar de oudste heeft er zelf een ander oogje ( formaatje groter,hi,hi...) uit haar knutseldoos opgeplakt. Het Krabbelmaatje van mijn jongste heeft behalve geen benen nu ook enigszins last van een slappe, onstabiele nek, maar een mini korset hebben we niet in de knutseldoos helaas. :)

Toch kan dit de pret niet bederven: het is een origineel, geweldig cadeau voor je kindje. ( of die van een ander natuurlijk ) Daarnaast zijn de Krabbelmaatjes op dit moment heel prettig geprijsd ( 9,95, wordt binnenkort iets duurder ) Kortom: een aanrader!

Ben je nieuwsgierig geworden? http://yvorida.nl/

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je