Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • post

Cadeautip: Krabbelmaatje

Heb jij ook een leuke tekening van je kindje? Laat er eens een echt Krabbelmaatje van maken!

Enige tijd geleden las ik op Mamaplaats een blog van een vrouw die begonnen was met een webshop waarop ze allerlei zelfgemaakte, creatieve artikelen voor baby`s en kinderen verkoopt. In die blog stond toen dat ze net begonnen was met het maken en verkopen van Krabbelmaatjes. ''Een Krabbelmaatje?" zul je je misschien vertwijfeld afvragen. Voor de mensen die de betreffende blog niet hebben gelezen : het is de bedoeling dat je een leuke tekening van je kindje ( bijvoorbeeld een poppetje ) naar haar doormailt en daarvan maakt ze dan een heuse knuffel.

In Frankrijk had mijn oudste een mooie tekening gemaakt van  een soort vlinder en opeens schoot me die blog me weer te binnen. Deze vlinder zou een Krabbelmaatje worden! Ik vroeg mijn jongste ook om iets te tekenen en zij maakte een 'poppetje'. Weliswaar zonder benen, maar wel in allerlei vrolijke kleuren en met een kroontje.

Onlangs heb ik ze doorgemaild naar de schrijfster van die blog en na een paar dagen had ik de Krabbelmaatjes al in huis! Mijn meiden wisten werkelijk niet wat ze zagen en waren dolblij. De maatjes zijn zo geknuffeld en overal vol trots mee naar toe genomen met als resultaat een lichte 'beperking' bij allebei. ( de vlinder is eenogig geworden, maar de oudste heeft er zelf een ander oogje ( formaatje groter,hi,hi...) uit haar knutseldoos opgeplakt. Het Krabbelmaatje van mijn jongste heeft behalve geen benen nu ook enigszins last van een slappe, onstabiele nek, maar een mini korset hebben we niet in de knutseldoos helaas. :)

Toch kan dit de pret niet bederven: het is een origineel, geweldig cadeau voor je kindje. ( of die van een ander natuurlijk ) Daarnaast zijn de Krabbelmaatjes op dit moment heel prettig geprijsd ( 9,95, wordt binnenkort iets duurder ) Kortom: een aanrader!

Ben je nieuwsgierig geworden? http://yvorida.nl/

 

10 jaar geleden

Ja, ze moeten inderdaad wel een beetje een figuurtje kunnen tekenen. Meestal met 3 a 4 jaar. Weet niet of je het op de foto kunt zien, maar de bovenste is van mijn jongste dochter ( 4 ) en de onderste van de oudste ( 6 )Zelfs zonder voetjes etc ( bovenste )wordt er nog iets moois van gemaakt!

10 jaar geleden

Leuk zeg; ik had er wel eens eerder over gelezen, maar dan wacht ik wel totdat mijn kinderen een beetje fatsoenlijke figuurtjes kunnen tekenen ;-)

10 jaar geleden

ik vond het ook superidee, hoop dat ze over een jaartje of 2 dit nog doet dan kan janey er ook een van meesturen :) van kronkeltjes en lijntjes kun je nog geen knuffel maken nu

10 jaar geleden

Ze zijn gewoon hartstikke leuk! Veel succes met het maken van de toekomstige Krabbelmaatjes.