Snap
  • Kind
  • basisschool
  • liefde
  • Momlife
  • #moederdochterrelatie
  • moederdochter

TIME TO SAY GOODBYE✨.

Nog een maand, dan vieren wij Yentl haar vierde verjaardag ✨. Vier jaar lang heb ik haar altijd om mij heen gehad. Hebben we de leukste daagjes met elkaar gehad, heerlijke weekjes vakantie met de familie. En talloze dagen in de Efteling doorgebracht, met intens veel plezier✨. Straks moet zij naar de basisschool, en gaat het helemaal anders worden. En natuurlijk weet ik dat zij nog niet leerplichtig is, maar toch gaat het anders worden. En ik zie daar best wel tegenop als ik eerlijk ben. Het idee haar steeds dagen te moeten missen, bleh. Aan de andere kant heb ik gelukkig nog een klein aapje rond dwarrelen✨. Waar ik straks nog meer 1 op 1 tijd voor zal hebben. En ook die dagen mee kan beleven als die ik toen had met Yentl. En daar kijk ik dan ook wel weer naar uit. Dus, het allemaal gewoon een beetje dubbel. In januari start Yentl, en zijn heeft er onwijs veel zin✨.

Is dit herkenbaar?

3 jaar geleden

Die handjes 🥰 ohhh smelt💞

3 jaar geleden

Heel herkenbaar, ons zoontje start ook in januari. Vandaag belde de basisschool om planning te maken voor wendagen en wanneer starten, zo gek idee..... Alleen ik heb hier niet nog eentje rond lopen dus wordt dan echt stil in huis. Heb ik wel iets meer rust om met m'n opleiding bezig te zijn buiten mijn werk om 😉

3 jaar geleden

Zo herkenbaar! Elke fase een nieuwe fase. Basisschool, middelbare school.. alles. Op je af laten komen en vooral lekker brullen als je dat gevoel hebt. Loslaten is een proces maar je krijgt er wat voor terug. Geniet ook van die momenten.