{{ message.message }}
{{ button.text }}

TIME TO SAY GOODBYE✨.

Afbeelding blog 'TIME TO SAY GOODBYE✨.' Achtergrond blur afbeelding

Nog een maand, dan vieren wij Yentl haar vierde verjaardag ✨. Vier jaar lang heb ik haar altijd om mij heen gehad. Hebben we de leukste daagjes met elkaar gehad, heerlijke weekjes vakantie met de familie. En talloze dagen in de Efteling doorgebracht, met intens veel plezier✨. Straks moet zij naar de basisschool, en gaat het helemaal anders worden. En natuurlijk weet ik dat zij nog niet leerplichtig is, maar toch gaat het anders worden. En ik zie daar best wel tegenop als ik eerlijk ben. Het idee haar steeds dagen te moeten missen, bleh. Aan de andere kant heb ik gelukkig nog een klein aapje rond dwarrelen✨. Waar ik straks nog meer 1 op 1 tijd voor zal hebben. En ook die dagen mee kan beleven als die ik toen had met Yentl. En daar kijk ik dan ook wel weer naar uit. Dus, het allemaal gewoon een beetje dubbel. In januari start Yentl, en zijn heeft er onwijs veel zin✨.

Is dit herkenbaar?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je