{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tijdschriften voor kleuters

Voor mama`s zijn er legio tijdschriften maar voor kinderen is het soms nog best zoeken om een passend tijdschrift te vinden.

Afbeelding blog 'Tijdschriften voor kleuters'
Zelf kan ik er stapels van verslinden. Voor mij leest het net iets makkelijker dan een boek en is actueel en voorziet mij in informatie over allerlei onderwerpen. Voor de kinderen ben ik ook opzoek naar leuke tijdschriften. Maar dat bleek nog niet zo gemakkelijk… Dochterlief heeft nog al een drang om letters te leren maar zodra er cijfers aan te pas komen haakt ze een beetje af. Wanneer een tijdschrift hier op gemunt is wordt hij dus al snel verworpen. De pippo was altijd heel erg leuk! Leuke verhaaltjes, balans met spelletjes en een `uitvouw-pagina` waar onze kinderen altijd veel aandacht voor hebben. Nu de oudste drie is wordt het wel een beetje kinderachtig, zeker nu groep 1 er aan komt en haar interesses echt gaan veranderen.. De pompoen moet dan een opvolger zijn maar… daar weet ik nog niet zoveel over en dochter ook niet. De bobo daar in tegen is wel leuk maar echt nog heel erg moeilijk. Duidelijk een brug te ver! Er zijn wel vele lees en doeboeken met PEPPA als favoriet. Ook hier een goede balans tussen lezen, kleuren, puzzelen en andere spelletjes. Helemaal leuk en legio van verkrijgbaar. Zo ongeveer elk bekend tv figuur heeft wel een doeboekje. Nu heb ik zaterdag het eerste nummer van ROMPOMPOM gekregen. Deze is echt in de smaak gevallen! Pompom woont letterlijk in de kleuterklas van de kinderen en is dus een bekend figuur. De opdrachten zijn gericht op de leer thema`s en het niveau is echt voor kleuters. Helemaal blij! Jammer dat we nu weer een maand moeten wachten want hij is toch echt al voor een groot deel bestudeerd en ingevuld. Nou ja, misschien heb jij (naast de bibliotheek natuurlijk, nog leestips voor een leergierige kleuter?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je