{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tijd voor wat ontspanning! :)

Hoe meer ik ermee oefen, hoe verder ik er mee kom, eindelijk beginnen mijn creaties ergens op te lijken!

Afbeelding blog 'Tijd voor wat ontspanning! :)' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben zelf een enorme twijfelkont, het ene moment denk ik; jeetje, wat ben ik toch voor projectje begonnen, ziet er niet uit! Het andere moment denk ik (over een zelfde projectje); wauw! Dat heb ik toch even netjes geflikt. Uiteraard blijven mijn werkjes een beetje met schoonheidsfoutjes, maar hoe meer ik oefen, hoe beter het met me gaat! :)

1e paasdag hadden we een drukke dag. We gingen eerst naar de familie van mijn vriend, daarna nog even zijn grootouders, vliegend naar huis, de jongste moest slapen en hup weer door naar mijn familie. Maar voor de mooie paas gelegenheid, had ik voor beide een simpel rokje gemaakt van stampertjes stof. 

Met 2e paasdag waren we aan huis gekluisterd, het weer trok nergens op en we bleven thuis i.v.m. direct in te kunnen grijpen bij stormschade op het bedrijf. Gelukkig bleef het iets of wat rustig en toen de jongste op bedje lag, de oudste naar haar favoriete tv-serie keek, kroop ik achter mijn machine! Waar ik die ochtend nog diep twijfelde over mijn projectje en het eigenlijk wilde laten liggen tot het weer de volgende naailes zou zijn, besloot ik toch de enge gok te wagen. En ik moet eerlijk zeggen, perfect is hij zeker niet, maar ik vind dat hij ermee door kan. Dochtertje lief wilde hem niet meer uit, dus als zij er blij mee is, dan ik helemaal.

En nu is het begonnen, de mama-is-verslaafd-aan-jurkjes-maken tijd. Ik maak alleen maar simpele jurkjes, ben er binnen no-time klaar mee en ze zitten haar best wel tof! :) Ik ga nu ook voor de jongste wat mooie jurkjes maken en wij zijn klaar voor het goede weer! Ik ga nu flink aan de slag en deel mijn volgende creaties snel weer met jullie.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je