{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tijd voor een echt groot bed

Het wordt echt tijd, onze lieverd van bijna 2,5 jaar wordt te groot voor haar ledikantje.

Afbeelding blog 'Tijd voor een echt groot bed' Achtergrond blur afbeelding

Iris heeft een heerlijk ledikantje, een bedje waar zij als 5e kindje al in slaapt. Haar 2 neefjes gingen haar al voor en daarvoor de kinderen van vrienden van mijn broer. Het is haar veilige wereld, vol met knuffels (ze past er nog met net met haar hoofdje tussen) en een heerlijk dekbedje. Nu ze bijna 2,5 jaar is wordt het tijd voor een groter bed, ze past er namelijk nog maar net in.

Klinkt leuk en makkelijk, maar dat is niet zo voor deze mama! Hoe ga ik haar op een groot bed voorbereiden? Wil ze dat zelf wel? Hoe zorg ik dat het veilig is? Gaat ze er wel in slapen of moet ik haar 20 keer per avond naar bed dirigeren? Ik vind het allemaal wel spannend. 

Mijn vriend en ik hebben afgesproken op korte termijn een bedje te gaan kopen (samen met haar) en haar er in te leggen als we nog allebei 's avonds thuis zijn - mijn vriend is vanaf maart/april meestal doordeweeks weg voor zijn werk. We gaan zien hoe het gaat, maar goede tips zijn altijd welkom! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je