{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spaar nu voor Thomas kerstballen en maak kans op te gekke Thomas prijzen!

Maak nu kans op te gekke Thomas prijzen door mee te doen aan de kleurwedstrijd! Lees meer over de kleurwedstrijd

Afbeelding blog 'Spaar nu voor Thomas kerstballen en maak kans op te gekke Thomas prijzen!'
Spaar nu voor je eigen Thomas kerstballen! Er vindt een grote promotie plaats bij verschillende retailers in Nederland en België. Bij een minimum aankoop van EUR 10,- aan Thomas producten krijgt de consument een Thomas kerstbal cadeau. 1 kerstbal per aankoop en er kan gespaard worden voor drie verschillende designs. Deelnemende retailers zijn Bart Smit, Intertoys, ToysXL en Top1Toys. Voor meer informatie, kijk op www.thomasdestoomlocomotief.nu of breng een bezoek aan een van bovengenoemde speelgoedzaken. Alle Thomas producten lopen mee in de actie. Hierbij kan je denken aan het uitgebreid assortiment van Fisher-Price met onder andere mooi speelsets en de diecast treintjes, maar ook houten puzzels, stickers en natuurlijk niet te vergeten de nieuwe DVD Het Mysterie van de Blauwe Bergen.

Maak kans op een te gek Thomas prijzenpakket

Kinderen kunnen kans maken op te gekke Thomas prijzen door mee te doen aan de kleurwedstrijd! Voor meer informatie klik hier over deelname, de voorwaarden en het downloaden van de kleurplaat. Waar kan je Thomas dit jaar en volgend jaar allemaal ontmoeten? Naast de TV serie zijn er ook talloze evenementen van Thomas de Stoomlocomotief zoals een jaarlijkse terugkerend Thomas evenement bij het Spoorwegmuseum in Utrecht en de Thomas Theatertour. Vanaf oktober gaat er weer een nieuwe show van start, Thomas en de Schat. Voor 2013 staan er maar liefst 5 evenementen op de agenda, waarvan twee op nieuwe locaties. Eén daarvan zal volgend jaar zomer op de Veluwe plaatsvinden, bij de Veluwsche Stoomtrein maatschappij en daarnaast wordt er voor de eerste keer een event georganiseerd in België, te weten bij Stoomcentrum Maldegem & Henegouwen.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je