{{ message.message }}
{{ button.text }}

the summer of 2013

Afbeelding blog 'the summer of 2013' Achtergrond blur afbeelding

Ook voor The Summer of 2013 heeft Janey-Kidswear weer een schitterende collectie meidenkleding ontworpen. Unieke ontwerpen vol vrolijke zomerse kleuren. Ook deze zomer bevat de collectie voor meisjes schitterende dessins en pittige ontwerpen. Uiteraard zijn de jurkjes, rokjes, shirtjes en accessoires zo op elkaar afgestemd, dat ze onderling prima te combineren zijn. Zo ziet je dochter er telkens weer anders uit.

Deze prachtige collectie is uniek ontworpen door Janey-Kidswear en is van Nederlandse bodem. Vrolijk, trendy en bestemd voor meiden met pit! De collectie voor The Summer of 2013 vol hippe meisjeskleding staat nu online. Wij zijn er klaar voor! Laat die zomer maar komen!

Naast de prachtige kinderkleding van Janey-Kidswear verkopen we ook strijkapplicaties (ook voor jongens), ansichtkaarten, buttons, tassen en haaraccessoires. Naast ons eigen merk Janey-Kidswear bieden we producten van Madeliefke, Laulicious en BonnieDoon aan.

Met onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Janey-Kidswear. Bovendien geven wij elke maand via onze nieuwsbrief een leuk cadeautje weg. Dat kan variëren van een gratis haarband, ansichtkaart of zelfs strijkapplicatie tot een kortingscode. Dat is lekker shoppen! Meldt u daarom aan voor onze nieuwsbrief, zodat u niets meer mist.

Veel shop plezier

Janey-kidswear

Voor vragen kunt u ons mailen info@janey-kidswear.com

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je