Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

The Little Mermaid

We zijn inmiddels al weer een aantal uurtjes terug uit Utrecht. The Little Mermaid / De kleine zeemeermin was geweldig!!! Jammer dat een blog 200 woorden moet bevatten, want ik heb er bijna geen woorden voor. Nou,ja: geweldig, fantastisch, prachtig en meer van dat soort woorden wel natuurlijk.

Toen we vanochtend naar Utrecht reden werd ik stiekem toch wel een beetje zenuwachtig. De kinderen hadden er ontzettend veel zin in en wat als degene die ons de tickets via Marktplaats had verkocht een oplichter bleek te zijn? 5 euro per kaartje leek toch eigenlijk gewoon te mooi om waar te zijn??

Gelukkig was niets minder waar. We hadden prima plekken en hebben echt genoten van de muziek, het verhaal, de prachtige kleuren en het decor. Het was zo onwerkelijk mooi, dat de jongste er serieus van overtuigd was dat ze naar een film zat te kijken. De oudste riep de hele tijd kreten als:''wow''! en ''ooooooooooh!'' Ze zat echt helemaal in het verhaal en riep heel hard:''Wanneer gaan ze nou kussen??Straks is het te laat!'' Ha,ha...Ook vroeg ze zich af waar de baby was, want ze waren nu toch getrouwd?

Wel was de voorstelling voor kinderen best lang. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur, dus het was goed dat er even een pauze was van ongeveer een half uur.

Al met al is het een echte aanrader! ( kijk maar eens op Marktplaats )

 

11 jaar geleden

Klinkt hartstikke leuk, fijn dat het zo geslaagd was!