{{ message.message }}
{{ button.text }}

Terug naar school

jaja we zijn weer begonnen

Afbeelding blog 'Terug naar school ' Achtergrond blur afbeelding

Jeps afgelopen maandag was het zover ... de 1e schooldag in groep 4 ..... Als een stoer toch wat lichtelijk gespannen mannetje hoor ik om half 7 smorgens een deur open gaan en zie ik een mannetje naar beneden sluipen met een notitieblokje ( om lees ik achteraf nog even de cijfers en letters op te schrijven) hoor wat gerommel beneden en meneertje is dus al lekker een boterham voor zichzelf aan t maken. Ik draai me nog maar even om en snurk nog even tot dat de wekken om 7:15 gaat. Dan hop eruit naar beneden mijn Tygo een dikke knuffel geven en vragen wat voor fruit hij mee wil naar school. Een appel wordt het en omdat het de 1e schooldag is een pakje chocomel gaat in de tas. En daar gaan we op weg naar mate we dichter bij school komen wordt mijn mannetje steeds een beetje enthousiaster en vraagt honderduit. De 1e dag mag ik nog even mee in de klas om te zien op welke plek hij mag gaan zitten. Hij kijkt een beetje onzeker rond maar ziet dan gelukkig al een vriendje binnenkomen en schreeuwt je zit hier hoor mooi naast mij. Nog even een hand voor de juf en dan ga ik ik kijk achterom en denk pfffff wat gaat de tijd toch snel 7,5 jaar geleden had ik m in mijn armen als klein hummeltje en nu in al in groep 4. Onderweg naar huis moet ik even wat wegslikken het is echt zo. Kleine jongens worden heel snel (te snel ) groot.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je