{{ message.message }}
{{ button.text }}

televisie superhelden

ieder dag kijken we even samen naar mijn dochter haar tv helden. een rust moment waar we samen van genieten

Afbeelding blog 'televisie superhelden' Achtergrond blur afbeelding

 mijn dochter kijkt graag televisie en dan vindt ze het leuk om gezellig samen op de bank te zitten met een kopje thee en een koekje. heerlijk een half uurtje mama dochter tijd. langer houdt ze dat niet uit want dan wordt het tijd dat ze net als haar favoriete tv held ook op ontdekking gaat. Zo wil het dus dat ik tegenwoordig een heuse mega mindy in huis heb.

Dit hebben we al een vanaf begin af aan samen gedaan. alleen dus  de programma's en de lekkernijen wisselen. 

Haar eerste held was nijntje. geweldig vond ze het dat kleine konijn  wat spannende avonturen beleefd. lekker met flesje met wat diksap en een soepstengel.

De tweede held was pip, woezel was ook leuk natuurlijk maar pip stond op 1. Gezellig met een tuit beker ranja en een liga.

De derde held werd dora. Haar belevenissen en ontdekkingstochten werden met grote ogen bekeken. met een glas chocomel en een speculaasje erbij. 

De meest recente held is mega mindy die in haar roze pak boeven opsluit want daar houdt mega mindy niet van. Onder een deken met een kopje thee en een wafel.

al bijna 3 jaar zitten we iedere dag een half uurtje tegen elkaar aan op de bank en daar veranderen we lekker niets aan alleen degene waar ze fan van is. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je